Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Την χώρισε, αυτή αδυνάτισε και τώρα πάει για clubing με την κόρη της

Πήρε την καλύτερη εκδίκηση!

27 Δεκεμβρίου 2018 11:07
Την χώρισε, αυτή αδυνάτισε και τώρα πάει για clubing με την κόρη της

Μια λαμπερή μαμά τεσσάρων παιδιών πήρε την απόλυτη εκδίκηση μετά τον χωρισμό της. Η Cheryl Shapland, 47 ετών, κατάφερε να χάσει πάνω από 25 κιλά, να κερδίσει πίσω την αυτοπεποίθηση της και πλέον να βγαίνει μαζί με την κόρη της σε μπαρ και κλαμπ.


Μετά το διαζύγιο της, η Cheryl αποφάσισε να χάσει το περιττό βάρος της μια για πάντα, και να σταματήσει τα καθημερινά delivery φαγητού και τα ασταμάτητα σοκολατένια σνακ. Η καθημερινή διατροφή της πριν την δίαιτα περιλάμβανε 3 σοκολατένια κρουασάν για πρωινό, delivery κεμπάπ ή κινέζικο και ινδικό, τηγανητές πατάτες και φυσικά έτοιμα γεύματα που ζέσταινε σε φούρνο μικροκυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το FBI συμβουλεύει: Καλύψτε τις κάμερες των υπολογιστών σας!

Όλα άλλαξαν με το ξεκίνημα της διαδικασίας του διαζυγίου και μια φράση του πρώην άντρα της ότι κανείς δεν θα την θέλει επειδή είναι χοντρή. Έτσι ξεκίνησε διατροφή και γυμναστική με αποτέλεσμα να χάσει 35 κιλά και να αλλάξει την ζωή της.

"Τώρα αισθάνομαι εκπληκτικά μετά την απώλεια 35 κιλών, δεν μου αρέσει τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνω για clubbing με την μικρή μου κόρη Chelsea-May (19 ετών) και την μεγαλύτερη κόρη μου, Lauren, 21 ετών." "Συχνά οι άνθρωποι θα έρθουν και θα μας ρωτήσουν αν είμαστε τρεις αδελφές; " δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Story Trender

Δείτε το video με την μεταμόρφωση της Cheryl Shapland:

Source: Glam mum gets ultimate revenge body after divorce – and now even goes clubbing with daughter by Caters_News

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share