Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εικόνες σοκ απ’ τα κινέζικα! Μόλις δεις από τι φτιάχνονται τα ρούχα θα ξ@ρ@ετε!

Δώστε βάση!

24 Δεκεμβρίου 2018 12:04
Εικόνες σοκ απ’ τα κινέζικα! Μόλις δεις από τι φτιάχνονται τα ρούχα θα ξ@ρ@ετε!

Σοκαριστικά πλάνα έχουν αποκαλύψει πως πωλούνται ανοιχτά σε λαϊκές αγορές της Κίνας γιλέκα από τρίχωμα γάτας για μόλις £25.

Οι παραδοσιακές αγορές, όπου βρέθηκαν πολλά παράξενα προϊόντα όπως παράνομα νύχια τίγρης, κέρατα από αντιλόπες και κουτάβια κλειδωμένα σε μικροσκοπικά κλουβιά βρίσκονται κοντά στο Hohhot, την πρωτεύουσα της Μογγολίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον αναγνωρίζετε; Πριν τα ναρκωτικά υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς!

Περίπου 5 ώρες με το αμάξι από το Πεκίνο, το Hohhot είναι ένας κόσμος μακρυά από τις πόλεις με τους ουρανοξύστες της Κίνας. Αντιθέτως με την υπόλοιπη χώρα, οι σπιτικές γάτες είναι πολύ σπάνιες στο Hohhot παρά τον πολλαπλασιασμό του φαγητού που πετιέται και του μεγάλου πληθυσμού των τρωκτικών.

Εικόνες από τις τοπικές αγορές δείχνουν το γιατί. Δεκάδες νόμιμα κατασκευασμένα γιλέκα από τρίχωμα γάτας είναι διαθέσιμα για πώληση.

Μία επιγραφή γράφει: «Πραγματικό τρίχωμα γάτας, μην ακουμπάτε εάν δεν θέλετε να αγοράσετε.»

«Κάθε χρόνο στην Κίνα, αμέτρητες γάτες – που ακόμα φοράνε κολάρα – απαγάγονται για να κρεμαστούν ή να στραγγαλιστούν για να γίνουν γιλέκα και κάποιες εξάγονται και σε άλλες χώρες.» είπε η Elisa Allen της PETA Βρετανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: 1.000 ευρώ σήμερα στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς!

Οι νομοθέτες στο Πεκίνο πέρασαν έναν νόμο φέτος για το ελεφαντόδοτο που ελπίζουν να φέρει καλά αποτελέσματα αλλά η χώρα συνεχίζει να προκαλεί οργή με τις παραδόσεις της.

Στην Κίνα σκοτώνονται και σκυλιά για το τρίχωμα και το δέρμα τους και θεωρείται ο μεγαλύτερος εξαγωγός του κόσμου σε γούνες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share