Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβλεπε τηλεόραση όταν πρόσεξε κάτι περίεργο στο λαιμό του παρουσιαστή - Η παρέμβασή της On Air, του έσωσε τη ζωή!

Σοκ!

14 Δεκεμβρίου 2018 18:10
Έβλεπε τηλεόραση όταν πρόσεξε κάτι περίεργο στο λαιμό του παρουσιαστή - Η παρέμβασή της On Air, του έσωσε τη ζωή!

Θαύματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένουμε και, αναμφισβήτητα, όταν τα χρειαζόμαστε περισσότερο, όπως συνέβη στην παρακάτω ιστορία. Ο Tarek El Moussa, παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής έχει πιθανόν συνηθίσει σε τηλεθεατές που ασχολούνται με την εμφάνισή του.


Συνήθως, έχουν να κάνουν με την καλή του εμφάνιση του και τη γοητευτική του παρουσία, αλλά μια μέρα, μία τηλεθεάτρια είδε κάτι που την ανησύχησε αρκετά για να αναλάβει δράση. Έπραξε σωστά επειδή είχε απόλυτο δίκιο.

Ο Tarek El Moussa παρουσιάζει μια εκπομπή για επενδύσεις σπιτιών που ονομάζεται Flip or Flop. Ο γοητευτικός παρουσιαστής έχει τη δουλειά των ονείρων του, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα του έσωζε τη ζωή. Ο Tarek ανακάλυψε όγκο στον θυρεοειδή του πάνω στην ώρα για τη χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται στους λεμφαδένες του.

Μία προσεκτική τηλεθεάτρια που ανήκε σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, παρατήρησε κάτι περίεργο στο λαιμό του Tarek.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα νέα για τα τέλη κυκλοφορίας: Ποιοι παίρνουν απαλλαγή και δεν πληρώνουν τίποτα;

Καθώς κινούταν σε όλη την εκπομπή, ήταν σε θέση να παρατηρήσει ότι υπήρχε ένα εξόγκωμα στο λαιμό του, που κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Πήρε πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τους παραγωγούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Tarek ότι μια επίσκεψη στο γιατρό θα ήταν μια καλή ιδέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έπεσε με το κεφάλι και..."! Ο Δημήτρης Μακαλιάς περιέγραψε το ατύχημα της Αντιγόνης Ψυχράμη! (video)

Ο Tarek πλέον αναρρώνει από τον καρκίνο, που θα εξαπλωνόταν ταχέως και σε άλλους ιστούς. Η τηλεθεάτρια που ειδοποίησε την εκπομπή κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή, όπως θα έκανε και στη δουλειά της στο νοσοκομείο. Σίγουρα ο Tarek θα την ευγνωμονεί!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share