Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναίκα βλέπει δόντια κολλημένα έξω από τις φλόγες, κοιτάζει πιο κοντά και συνειδητοποιεί ότι έχει μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να δράσει!

Ανατριχιαστικό!

14 Δεκεμβρίου 2018 13:13
Γυναίκα βλέπει δόντια κολλημένα έξω από τις φλόγες, κοιτάζει πιο κοντά και συνειδητοποιεί ότι έχει μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να δράσει!

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στη νότια Καλιφόρνια, έφεραν το χάος σε εκατομμύρια ανθρώπους. Όλος ο κόσμος είδε φωτογραφίες ατόμων να φεύγουν από τα σπίτια τους, καθώς οι φλόγες τους περιέκλειαν.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είμαστε μόνο εμείς που χρειαζόμαστε βοήθεια. Και οι τετράποδοι φίλοι μας χρειάζονται βοήθεια επίσης για να ξεφύγουν.

Όταν η δημοσιογράφος Τζίνα Σίλβα και η ομάδα της περιπλανήθηκαν στους δρόμους της περιοχή που πυροδότησε πυρκαγιά, βρήκαν ένα σπίτι που ήταν σε μια φρικτή κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Το παιδί το οποίο έγινε η αιτία για να μην ανοίγει ο Σκλαβενίτης τις Κυριακές!


Ένα άλογο, ο Kenny, είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από το στάβλο του, αλλά είχε κολλήσει σε έναν τοίχο και δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Η Τζίνα και η ομάδα της δεν μπόρεσαν να σώσουν μόνοι τους το άλογο με όλες αυτές τις φλόγες και τον καπνό. Αλλά οι διασώστες κατάφεραν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Η Τζίνα δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter:
View image on Twitter
«Ένα άλογο εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένο, αλλά οι διασώστες είναι τώρα στη σκηνή. Έπεσε και εγκλωβίστηκε σε μικρή χαραμάδα».



Αυτό, αποδείχθηκε έξυπνη κίνηση. Μέσα σε μόλις 20 λεπτά, άνθρωποι από όλη την πόλη είδαν το μήνυμα της δημοσιογράφου και προσέφεραν βοήθεια. Ένας κτηνίατρος έδωσε στον Kenny κάποια ηρεμιστικά και οι διασώστες έσπασαν τον τοίχο για να περάσει ο Kenny.


Ο Kenny, ο οποίος είναι 23 ετών, μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική. Μετά από αυτό, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γυρίσει στον ιδιοκτήτη του και να γίνει εντελώς καλά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share