Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Είδες στον ύπνο σου ότι τον απάτησες; Διάβασε τι σημαίνει

To γνώριζες;

29 Νοεμβρίου 2018 13:17
Είδες στον ύπνο σου ότι τον απάτησες; Διάβασε τι σημαίνει

Ξυπνάς το πρωί κάπως ιδρωμένη, κάπως φουριόζα, ο Τάκης δίπλα, κοιμάται του καλού καιρού. Συγκροτείς τη σκέψη σου – είναι και νωρίς, θέλει λίγο χρόνο να συνέλθεις από τον ύπνο – και κάπου εκεί το μυαλό σου επαναφέρει ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, ντροπής πράγματα. Εσύ, στο κρεβάτι, όχι με τον Τάκη σου, αλλά με κάποιον άλλο. «Παναγία μου τον απάτησα», σκέφτεσαι αυθόρμητα και πνίγεις μια κραυγή, να μην τρομάξεις τον άνθρωπο. Αλλά δεν βγαίνει, αφού τον Τάκη αγαπάς, παρέα με τον Τάκη πέσατε για ύπνο χθες βράδυ. Από πού ξεφύτρωσε ο κλώνος του Channing Tatum;


Κάποιες φορές τα όνειρα είναι τόσο μα τόσο αληθινά. Θα ‘παιρνες όρκο πως το σeξ με εκείνον τον άγνωστο ή τον γνωστό με τον οποίο καμία σχέση δεν έχεις, ούτε καν τον έχεις λαχταρίσει δηλαδή, συνέβη στ’ αλήθεια. Κράτα τη ψυχραιμία σου, δεν ήταν απιστία, ούτε καν η υπόνοια μιας επιθυμίας για απιστία. Δεν είσαι αφερέγγυα, δεν θες κάποιον άλλον και πάνω απ’ όλα δεν είσαι η μόνη που βλέπει τέτοια όνειρα. Σχεδόν το 60% των γυναικών έχουν δει στον ύπνο τους ότι ερωτοτροπούν με έναν άλλο άντρα, κι όχι με τον άντρα τους. Είναι απόλυτα νορμάλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή: Κλειστά για 16 ημέρες τα σχολεία!

Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της αμερικανικής εταιρίας στρωμάτων Leesa, από τις 1000 γυναίκες που συμμετείχαν, οι περίπου 600 παραδέχτηκαν πως έχουν δει τέτοια όνειρα. Η ερμηνεία τους, σε καμία περίπτωση δεν είναι μία, ούτε και η προφανής, αφού το σeξ που δεν ελέγχεται συνειδητά, δεν οδηγεί σε δυσάρεστα συμπεράσματα για την ερωτική σου ζωή, ούτε για τις επιδόσεις του συντρόφου σου. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, είναι απλά μια κυκλική κίνηση του εγκεφάλου σου με μπερδεμένες σκέψεις κι εμπειρίες από την καθημερινότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού: Σαρώνει τη χώρα η «Πηνελόπη» με χιόνια, κρύο και δυνατά μποφόρ!


Κάτι που είδες ή άκουσες κι ανακάτεψες με χίλια δυο άλλα πράγματα. Ειδικά στην περίπτωση που ο φανταστικός παρτενέρ ήταν ένας πρώην σου, το όνειρο ίσως μαρτυράει την επιθυμία σου να γυρίσεις σ’ έναν οικείο μέρος ή σε μια εποχή στο παρελθόν, κι όχι στον πρώην σου αυτόν καθ’ αυτόν (ειδικά αν δεν χωρίσατε καλά και δεν νιώθεις τίποτα για εκείνον όταν είσαι ξύπνια). Τώρα, αν το πρόσωπο που είδες ήταν παντελώς άγνωστο, μια πιθανότητα είναι να είδες κάποια στιγμή έναν ωραίο άντρα- που ενδεχομένως να μην θυμάσαι καν- να σκέφτηκες ότι ήταν ωραίος (το οποίο είναι εντελώς φυσιολογικό, όσο δεσμευμένη κι αν είσαι) και κάπως να ανακυκλώθηκε μέσα στο υποσυνείδητό σου.


Αν τα απατηλά όνειρα είναι εντελώς συμπτωματικά και παροδικά, το ξέρεις ήδη, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ίσα ίσα. Τώρα, αν ονειρεύεσαι επίμονα κάποιον, τον οποίο φαντασιώνεσαι και στον ξύπνιο σου, γνωρίζεις καλύτερα από μας τι θες να κάνεις. Το τι πρέπει να κάνεις είναι μία άλλη συζήτηση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share