Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη προσφορά για την Black Friday: Διαζύγιο -60%!

Θέλεις να χωρίσεις; Κάντο αυτή την Παρασκευή!

19 Νοεμβρίου 2018 10:09
Απίστευτη προσφορά για την Black Friday: Διαζύγιο -60%!

To είδαμε και αυτό! Όσοι δεν τα πάτε καλά στο γάμο σας και σκέφτεστε να χωρίσετε, μη χάσετε την ευκαιρία!

Έρχεται η Black Friday και ισχύει από ότι φαίνεται, όχι μόνο για τα εμπορικά καταστήματα και για τις αγορές των ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και για τα δικηγορικά γραφεία.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε δικηγορικό γραφείο της Αμαλιάδας στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Πρόκειται για το γραφείο του Μισέλ Α. Αμπού - Χάντμπα και Συνεργάτες που αναφέρει ότι τα διαζύγια μόνο για εκείνη την ημέρα θα έχουν έκπτωση... 60%. Η ανάρτηση έχει γίνει viral και έχει κάνει αρκετή αίσθηση στα social media από πολλούς που την σχολιάζουν χιουμοριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός είναι ο 2ος άνδρας και μάλιστα κούκλος που συμφώνησε για το Survivor 3!

Άλλωστε, ο Μισέλ Α. Αμπού - Χάντμπα, σύμφωνα με δικηγόρους της Πάτρας που τον γνωρίζουν, είναι ένας νέος άνθρωπος που διακρίνεται για το χιούμορ του και την... τρέλα (με την καλή έννοια) που έχει μέσα του, ενώ θεωρείται και ένα από τα καλύτερα παιδιά στον κλάδο του, με ιδιαίτερες περγαμηνές πάνω στην επιστήμη του.

"Black Friday την άλλη Παρασκευή όλα τα διαζύγια -60%, προλαβαίνετε" γράφει στην ανάρτησή του. Τώρα για το αν κάνει πλάκα ή το εννοεί, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Προφανώς τρολάρει, όμως, εδώ που τα λέμε δεν χάνουμε και τίποτα να δοκιμάσουμε, εφόσον ο γάμος μας βλέπουμε ότι δεν τραβάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Το κατόρθωμα του Σκλαβενίτη που ξεπέρασε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!

60% κάτω είναι αυτά. Αρκεί βέβαια να κερδίσει για εμάς και το διαζύγιο. Μην μας παρασύρει η... μαύρη Παρασκευή και τελικά πέσουμε στα δίχτυα της... μαύρης ζωντοχήρας (πλέον). Όλα και όλα...

Υ.Γ. Στην μικρή φωτογραφία είναι ο νεαρός δικηγόρος που έκανε με έναν τόσο έξυπνο τρόπο χιούμορ, αλλά και μία έμμεση διαφήμιση στο γραφείο του. Σε αυτή του εξωφύλλου, όχι μη νομίζετε, δεν είναι όλοι αυτοί που θέλουν να πάρουν διαζύγιο και έτρεξαν από τώρα να πάρουν θέση στην "ουρά". Αν και ποτέ δεν ξέρεις, αν τελικά ισχύσει η προσφορά...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share