Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Twitter γλεντάει Τσίπρα και Μητσοτάκη μετά τον διάλογο τους για τον... πρόεδρο ή αντιπρόεδρο του Εδεσσαΐκού! (photos+video)

Πήρε το φωτιά το twitter!

15 Νοεμβρίου 2018 09:36
Το Twitter γλεντάει Τσίπρα και Μητσοτάκη μετά τον διάλογο τους για τον... πρόεδρο ή αντιπρόεδρο του Εδεσσαΐκού! (photos+video)

Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ή αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού; Ιδού το ερώτημα!

Η αλήθεια είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα, στη βουλή. είχε ένα δίκιο. Ο Θωμάς Μάτσιος, ήταν αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, ενώ τον είχε μάθει και η Ελλάδα για κάποιες δηλώσεις!

Το 2010, ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού είχε γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Οι ατάκες του έγιναν… μόδα και πολλοί τις χρησιμοποιούσαν στις παρέες τους για να γελάσουν. Οχτώ χρόνια μετά, έρχεται, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να τον επαναφέρουν στην επικαιρότητα. Και να κάνουν ξανά… viral τον υπέροχο Θωμά Μάτσιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (15/11) την επικράτεια;

Στο Twitter φυσικά επικράτησε o κακός χαμός!

Οι χρήστες άρχισαν το γλέντι για την κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη σχετικά με το αν ήταν πρόεδρος ή αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Και πρώτος απ’ όλους πήρε θέση ο ίδιος ο… πρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

Ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα γνωστά του ελληνικά. Που δεν καταλαβαίνει κανείς. Και έδωσε τις απαντήσεις του. Πριν συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα ωραία και έξυπνα που γράφτηκαν στο Twitter, ας θυμηθούμε τι ειπώθηκε στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτιλίζουν τον Υπάτιο Πατμάνογλου στο Facebook: Έχει σβήσει δεκάδες φωτογραφίες σε λίγες ώρες!

Αυτά άκουσαν οι… δαιμόνιοι τουιτεράδες και ξεκίνησε το πανηγύρι. Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets για τη νέα κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Η συγκίνηση του Μουζουράκη και οι επικές απειλές... της Παπαρίζου! (Video)

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share