Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λονδίνο: Εκλάπη σκυλίτσα και βρέθηκε 483 χλμ. από το σπίτι του!

Χάθηκε τον Αύγουστο του 2017

13 Νοεμβρίου 2018 17:21
Λονδίνο: Εκλάπη σκυλίτσα και βρέθηκε 483 χλμ. από το σπίτι του!

Μια 11χρονη σκυλίτσα βρέθηκε σχεδόν 483 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της περισσότερο από έναν χρόνο αφότου κλάπηκε, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

H Kιάρα, ράτσας πομεράνιαν, είχε κλαπεί από τον κήπο του σπιτιού όπου έμενε, στο Λονδίνο, τον Αύγουστο του 2017.

Η Κιάρα εντοπίστηκε στο σπίτι του Πίτερ Ντάνιελ, στο Μπάνγκορ του Γκουάινεντ της Ουαλίας, ο οποίος είδε μια μέρα στον κήπο του δύο αδέσποτους σκύλους, ένας εκ των οποίων ήταν εκείνη την οποία και αναγνώρισε χάρη στο μικροτσίπ της. Έτσι κατάφερε η Κιάρα να επανενωθεί με τους ιδιοκτήτες της, τον Χουάν και την Αντουανέτ Μίνο.

Ο Ντάνιελ περιγράφει τη σκηνή, όταν είδε τους δύο αδέσποτους να ψάχνουν για φαγητό στους σκουπινοτενεκέδες στον κήπο του και ο ένας--η Κιάρα-- ξαφνικά να μπαίνει στο σπίτι και να βολεύεται σαν να ήταν δικό της...

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τις ομάδες για κατοικίδια που έχουν χαθεί και χάρη στο μικροτσίπ της Κιάρα, ο Ντάνιελ βρήκε τον αριθμό τηλεφώνου των ιδιοκτητών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: Η μεζονέτα του παρουσιαστή που προκαλεί εγκεφαλικά!

«Ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια, ο σύντροφός της ξεκινούσε να έρθει οδικώς εδώ, μια απόσταση έξι με επτά ωρών».

Όταν η Κιάρα εκλάπη, οι ιδιοκτήτες της τύπωσαν 500 αφίσες με την φωτογραφία της, πρόσφεραν αμοιβή και ανέβασαν αγγελία σε όλες τις ιστοσελίδες αναζήτησης χαμένων κατοικιδίων. Όμως έπειτα από έναν χρόνο εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα.

Η Κιάρα τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα καθώς "επέστρεψε στο σπίτι σε πολύ κακή κατάσταση, μυρίζει άσχημα, προφανώς τριγυρνούσε μαζί με ένα άλλο αδέσποτο και ζούσαν δύσκολα επί μήνες".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ΣΚΑΙ!

Το τρίχωμά της έχει κόμπους και θα πρέπει να την ξυρίσει ο κτηνίατρος και φυσικά να εμβολιαστεί και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της φροντίζουν και τον αδέσποτο συνοδοιπόρο της -ένα τζακ ράσελ- το οποίο, αν δεν βρεθούν οι ιδιοκτήτες του, σκοπεύουν να κρατήσουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share