Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο φίλος μας σεκιουριτάς που απολύθηκε γιατί άφηνε... αέρια στις βάρδιες του!

Και τα ανέβαζε στο Instagram!

13 Νοεμβρίου 2018 13:24
Ο φίλος μας σεκιουριτάς που απολύθηκε γιατί άφηνε... αέρια στις βάρδιες του!

Ένας σεκιουριτάς σε νοσοκομείο, ο οποίος βιντεοσκοπούσε για έξι μήνες τις παραγωγές αερίων από το κάτω πεπτικό του σύστημα έχασε τη δουλειά του.

Ο Doug από τη Φλόριντα των ΗΠΑ διατηρούσε λογαριασμό στο Insragram με τίτλο «Ο Ειδήμων της Πορδής» και τον ανανέωνε συχνά με βίντεο στα οποία «εκφραζόταν» με όχι πολύ κομψό τρόπο.

Όπως αναφέρει η Mirror, σε αυτή την αλληλουχία οπτικοακουστικού υλικού, ο Doug κοιτάζει την κάμερα και αερίζεται, έχοντας 28.000 ακόλουθους στα social media που απολαμβάνουν τις αναρτήσεις του.

«Στον θάλαμο που εργάζομαι έχει φοβερή ακουστική και φυσικά όλοι αεριζόμαστε. Μία ημέρα έριξα μια πολύ καλή που έβγαλε και τέλειο ήχο, οπότε την επόμενη φορά που το έκανα το ηχογράφησα και το ανέβασα σε ένα chat με φίλους».

Ο πρώην σεκιουριτάς τόνισε ότι οι φίλοι του το απόλαυσαν και του πρότειναν να ανεβάσει το «χιούμορ τουαλέτας» στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια από τον Ηλία Ψινάκη: Σταμάτησε τον Μαραθώνιο για να περάσει με το αυτοκίνητό του! (photos)

Έτσι στις 25 Μαρτίου έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, στο οποίο χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Paul Flart!

Για έξι μήνες, αεριζόταν στις βάρδιες του στο νοσοκομείο, δημοσιοποιώντας τα σχετικά βίντεο. Ξαφνικά ο λογαριασμός έγινε viral και απολύθηκε από τη δουλειά του.

Είχε παραβιάσει την πολιτική της εταιρείας που απαγορεύει τη χρήση τηλεφώνων την ώρα της εργασίας «και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό» και όταν του ζητήθηκε να σταματήσει, εκείνος αρνήθηκε. Επίσης ο Doug βιντεοσκόπησε τον εαυτό του ενώ φορούσε τη στολή του φύλακα σε ιδιωτικό χώρο, πράγμα που αντίκειται στους κανόνες της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούρασες Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι άνθρωποι από όλον τον κόσμο επικοινωνούν καθημερινά μαζί του και του μεταφέρουν ότι τα βίντεό του τους κάνουν χαρούμενους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Broccoli, crackers and cheese, with some hummus. #paulflart #fart #formersecurity #Flartarmy #legend #AmericanHero #absoluteunit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Flart (@paulflart) στις

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share