Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνταξιούχος θέλει να αλλάξει την ηλικία του! Είναι 69 και θέλει να γίνει 49!

Όντως τώρα;

8 Νοεμβρίου 2018 11:11
Συνταξιούχος θέλει να αλλάξει την ηλικία του! Είναι 69 και θέλει να γίνει 49!

Νομική μάχη για να αλλάξει νόμιμα την ηλικία του και να ενισχύσει τις πιθανότητες να βρει μία σύντροφο, ξεκίνησε ένας Ολλανδός συνταξιούχος.

Ο Εμίλ Ράτελμπαντ, ηλικίας 69 ετών, θέλει να αλλάξει τα γενέθλιά του από τις 11 Μαρτίου 1949 σε 11 Μαρτίου 1969, με το επιχείρημα πως αφού μπορείς να αλλάξεις το όνομα και το φύλο σου στην ταυτότητα γιατί να μην μπορείς να αλλάξεις την ηλικία σου.

«Μπορείς να αλλάξεις το όνομά σου. Μπορείς να αλλάξεις το φύλο σου. Γιατί όχι την ηλικία σου;» δήλωσε ο ίδιος στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.

Ένα τοπικό δικαστήριο στην πόλη Αρνεμ, νοτιοανατολικά του Άμστερνταμ, αναμένεται να αποφανθεί επί της υπόθεσης εντός τεσσάρων εβδομάδων.


Η ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad ανέφερε ότι το δικαστήριο ήταν σκεπτικό για την υπόθεση, λέγοντας πως δεν υπάρχει νομικός μηχανισμός που να επιτρέπει σε ένα άτομο να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Επίλεκτοι ή Survivors;

Αλλά ο κος Ράτελμπαντ ισχυρίζεται πως νιώθει ότι υφίσταται διακρίσεις λόγω της ηλικίας του και ότι αυτή επηρεάζει τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας και το ποσοστό επιτυχίας τους στην εφαρμογή Tinder, που χρησιμοποιείται για να βρει κάποιος σύντροφο.

«Όταν είμαι 69, είμαι περιορισμένος. Αν είμαι 49, τότε μπορώ να αγοράσω ένα καινούριο σπίτι, να οδηγήσω ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. Μπορώ να αναλάβω περισσότερη δουλειά» είπε.

«Όταν μπαίνω στο Tinder και λέω ότι είμαι 69 ετών, δεν παίρνω καμία απάντηση. Αν λέω πως είμαι 49, με το πρόσωπο που έχω, θα είμαι σε πλεονεκτική θέση».

Ο Ράτελμπαντ ισχυρίστηκε επίσης πως, σύμφωνα με τους γιατρούς του, έχει το σώμα ενός 45χρονου ενώ περιγράφει τον εαυτό του ως «νεαρό θεό».

Ο συνταξιούχος είπε επίσης πως θα παραιτηθεί από την σύνταξή του αν αλλάξει η ημερομηνία γέννησής του.

Να σημειωθεί πως ο Ράτελμπαντ είναι προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης και εκπαιδευτής στον νευρογλωσσολογικό προγραμματισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share