Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και την χώρισε και της έκλεψε την πιστωτική κάρτα για να καλοπερνάει με την καινούργια σύντροφο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

7 Νοεμβρίου 2018 14:25
Και την χώρισε και της έκλεψε την πιστωτική κάρτα για να καλοπερνάει με την καινούργια σύντροφο!

Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι μία βραδιά καλοκαιριού. Αρχικά ήταν η φυσική έλξη που τους ένωσε. Μετά άρχισαν να βλέπονται περισσότερο και τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχέση... Μέχρι εκεί όλα καλά. Ωστόσο, έπειτα από δύο με τρεις μήνες εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν και την μπλόκαρε σε όλα τα social media. Και αμέσως μετά άρχισαν να εξαφανίζονται οι καταθέσεις της από την κάρτα της.

Η 29χρονη Έιντζελ Έξφορντ εξομολογείται την προσωπική της ερωτική περιπέτεια που την άφησε και μόνη και χρεωμένη. Όπως αποκάλυψε μέσω twitter, ένα βράδυ που ήταν σε κλαμπ με τον σύντροφό της, τον 26χρονο Μάικλ Φέσενφελντ, εκείνος της είπε ότι είχε χάσει το πορτοφόλι του και της ζήτησε την κάρτα της για να πληρώσει τον λογαριασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 11χρονου στον Βόλο: Πως πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ;

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τη χώρισε αν κι εκείνη δεν αντιλήφθηκε τον λόγο. Ακολούθως την μπλόκαρε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι ενώ αυτό της φάνηκε υπερβολικό αν και φυσιολογικό, δεν έδωσε σημασία μέχρι τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι τα λεφτά της έκαναν φτερά από τον λογαριασμό της. Δεν συνέδεσε αμέσως τα γεγονότα, ώσπου εντόπισε ότι η κάρτα της είχε δοθεί για κράτηση για ταξίδι στο Παρίσι.

Κι εκεί κατάλαβε τα πάντα. Καθώς εκείνη ήταν μπλοκαρισμένη από τα social media έβαλε τους φίλους της να τον παρακολουθήσουν για να δουν τη δραστηριότητά του. Αυτό που ήταν αποκαλυπτικό όμως ήταν το μήνυμα που ήρθε από την αεροπορική εταιρεία για την κράτηση που είχε κάνει. Μόλις είδε τα ονόματα που είχαν χρησιμοποιηθεί για την κράτηση αντιλήφθηκε την αλήθεια.

Ο Μάικλ είχε κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και ξόδευε αλόγιστα. Δώρα, λουλούδια, δωμάτια ξενοδοχείων, ό,τι χρειαζόταν για να εντυπωσιάσει τη νέα του σύντροφο. Αποκορύφωμα ήταν το προγραμματισμένο ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι, μόνο για δύο. Η Έιντζελ εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ και αντιμετώπισε τον πρώην της που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με τη νέα του αγαπημένη. Η αστυνομία τον συνέλαβε και ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στην αγορά: Πτώχευση και "μαύρη" τρύπα 320 εκατ. σε κορυφαία εταιρεία!

Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 26μηνη φυλάκιση με διετή αναστολή όπως και σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το θύμα της απάτης έλαβε αποζημίωση ενώ ο πρώην πλέον θα έχει λερωμένο ποινικό μητρώο με την κατηγορία της απάτης επειδή έκλεψε την κάρτα της και τη χρησιμοποίησε.

Εκτός από λουλούδια και το ταξίδι στο Παρίσι, ο Μάικλ είχε πληρώσει συνδρομή σε τηλεοπτικό κανάλι, πρόστιμα για παρκάρισμα, δημοτικά πρόστιμα, ενώ είχε αγοράσει και like για τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η ίδια τη δημοσιοποίησε στο Twitter.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share