Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σίγουρα αυτή είναι η χειρότερη vegan πίτσα που έχουμε δει ποτέ!

Αυτό που ήρθε τελικά στο τραπέζι της, σίγουρα δεν το περίμενε!

16 Οκτωβρίου 2018 16:16
Σίγουρα αυτή είναι η χειρότερη vegan πίτσα που έχουμε δει ποτέ!

Μία 26χρονη στην Αγγλία σερβιρίστηκε τη χειρότερη vegan πίτσα που έχουμε δει ποτέ, εκπλήσσοντας μας τόσο με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο στο Facebook της, όσο και με την αντίδραση της.

Η Mary Nesbitt Larking επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες μία πιτσαρία στο Hatfield και όντας vegan, ζήτησε μία από τις vegan πίτσες που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν στον κατάλογο του μαγαζιού.

Όπως την ενημέρωσαν όμως, τους είχε τελειώσει το φυτικό τυρί, έτσι κι αυτή ζήτησε να προσθέσουν εναλλακτικά στην πίτσα της κουκουνάρι και κρεμμύδια. Αυτό όμως που ήρθε τελικά στο τραπέζι της, σίγουρα δεν το περίμενε!

Για την ακρίβεια, της σέρβιραν την ψημένη βάση της πίτσας με σάλτσα ντομάτας από πάνω και ως topping μερικές ροδέλες ωμών κρεμμυδιών και τίποτα άλλο! Το καλύτερο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα!

Την χρέωσαν £9 για αυτή την υποτιθέμενη πίτσα, εκ των οποίων τα £1.85 ήταν η χρέωση για τα κουκουνάρια, που ποτέ δεν είδε.

Η Mary Nesbitt Larking δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ποστάρει τη φωτογραφία αυτής της περίεργης πίτσας στο profil της στο Facebook, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για τερατούργημα.

Όπως καταλαβαίνετε, οι χρήστες των social media δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο, με τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία να είναι από χιουμοριστικά μέχρι υβριστικά, για την πιτσαρία που σέρβιρε το συγκεκριμένο πιάτο, ενώ ένας χρήστης αναρωτήθηκε αν η πιτσαρία είχε ξεμείνει από κάθε είδους λαχανικό εκείνη τη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Αυξάνεται το επίδομα ανεργίας! Πόσο πάει μετά τα 360 ευρώ;

Αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση όμως, ήταν η αντίδραση της μετά τη φωτογραφία, αφού όπως η ίδια δήλωσε στην Daily Mail, τελικά έφαγε την πίτσα.

Δήλωσε βέβαια ότι γευστικά ήταν σαν άψητο ζυμάρι, αλλά και πάλι την έφαγε. Τι να πούμε; Μάλλον θα της άρεσαν πολύ τα κρεμμύδια.

Πηγή: olivemagazine.gr

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share