Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός σε πτήση: Άνδρας προσπαθούσε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου πιστεύοντας πως είναι τουαλέτα!

Αν τα κατάφερνε φυσικά θα έριχνε το αεροπλάνο!

26 Σεπτεμβρίου 2018 09:04
Πανικός σε πτήση: Άνδρας προσπαθούσε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου πιστεύοντας πως είναι τουαλέτα!

Τον πανικό εν πτήσει έσπειρε ένας επιβάτης αεροσκάφους της GoAir, όταν προσπάθησε να ανοίξει την θύρα κινδύνου, καθώς νόμισε πως ήταν η πόρτα της... τουαλέτας!

Ο άντρας ταξίδευε από το Νέο Δελχί της Ινδίας στην Πάτνα, το Σάββατο και με τα καμώματά του σήμανε συναγερμό στο αεροπλάνο και τον σταμάτησε το πλήρωμα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αερομεταφορέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ταξίδι των ονείρων σας με την Aegean: 7 διάσημοι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση που δεν φαντάζεστε!

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άντρας, κοντά στα 30 πετούσε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, κάτι που μάλλον έγινε πλήρως κατανοητό από όλους. Όπως έγραψε η Telegraph, με έδρα την Καλκούτα, όταν οι συνεπιβάτες του τον ρώτησαν τι έκανε, εκείνος τους είπε ότι έπρεπε να πάει επειγόντως στην τουαλέτα και συνέχισε να προσπαθεί να ανοίξει την θύρα κινδύνου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο επιβάτης παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας ότι μπερδεύτηκε, καθότι ταξίδευε για πρώτη φορά στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η "ταυτότητα" του δολοφόνου του φαρμακοποιού!

Η αεροπορική εταιρεία GoAir ανέφερε με τη σειρά της ότι ζήτησε από τις Αρχές περαιτέρω έρευνα για το περισταικό, αφότου το αεροσκάφος έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό του.

Η αστυνομία της Πάτνα άφησε ελεύθερο τον άντρα.

Εκπρόσωπος του αερομεταφορέα τόνισε ότι ο επιβάτης δεν θα κατάφερνε έτσι κι αλλιώς να ανοίξει την πόρτα, λόγω της πίεσης του αέρα εντός της καμπίναςείναι τουαλέτα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share