Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εστιατόριο στη Γερμανία απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά μετά τις 5 το απόγευμα!

Όντως τώρα;

17 Αυγούστου 2018 18:06
Εστιατόριο στη Γερμανία απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά μετά τις 5 το απόγευμα!

Το εστιατόριο, «Oma's Küche» («Η Κουζίνα της Γιαγιάς») υποστήριξε ότι το μέτρο εφαρμόζεται σε μια προσπάθεια να σταματήσει την ενόχληση των πελατών από παιδιά που δεν έχουν τρόπους τα απογεύματα.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Rudolf Markl δήλωσε ότι ένιωσε υποχρεωμένος να προβεί σε μια τέτοια απαγόρευση, μετά από παράπονα πελατών για παιδιά που προκαλούσαν αναστάτωση, παρά τις προσπάθειες των γονέων τους να τα σταματήσουν.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε μια περίπτωση όπου παιδιά κατέστρεψαν μέρος της διακόσμησης του εστιατορίου, καταστρέφοντας και μία φωτογραφία που ήταν τοποθετημένη σε πλαίσιο αντίκα. Επίσης, ανέφερε, πολύ συχνά τα παιδιά ρίχνουν τα ποτά τους και αφήνουν πίσω τους σκισμένα τραπεζομάντηλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινεί η διερμηνέας των Ελλήνων στρατιωτικών για τη στιγμή της απελευθέρωσης: «Όταν μας το είπαν, αγκαλιαστήκαμε» (video)

«Το σκεφτόμασταν εδώ και πολύ καιρό» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης στο πρακτορείο ειδήσεων DPA, προσθέτοντας «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Όπως υποστήριξε, η απαγόρευση έχει να κάνει λιγότερο με τα παιδιά που συμπεριφέρονται άσχημα και περισσότερο με τους γονείς που δεν νοιάζονται για τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Η νέα σειρά που ετοιμάζεται να γυριστεί στη Μεσσηνία και θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη!

Στόχος του Μαρκλ είναι να μετατραπεί το εστιατόριο σε μια «όαση ειρήνης», ενώ υποστήριξε ότι η έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια από τακτικούς πελάτες του. Ωστόσο, η απαγόρευση έχει προκαλέσει έντονη κριτική τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, με κάποιους να χαρακτηρίζουν «άκαρδη» την απόφαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share