Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πλούσιο τελευταίο γεύμα που ζήτησε θανατοποινίτης προκαλεί απορίες!

Άγνωστο αν καταφέρει να φάει όσα παρήγγειλε!

11 Ιουλίου 2018 14:25
Το πλούσιο τελευταίο γεύμα που ζήτησε θανατοποινίτης προκαλεί απορίες!

Ένας θανατοποινίτης στις ΗΠΑ ζήτησε το πιο πλούσιο γεύμα που θα μπορούσε, προκαλώντας εντύπωση με τις επιλογές του, αλλά και με το αν θα καταφέρει να τα φάει όλα αυτά.

Ο λόγος για τον Κέιθ Λίροϊ, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να εκτελεστεί στις 26 Σεπτεμβρίου στις φυλακές του Τζάκσον, μετά την δολοφονία μίας γυναίκας το 1990.



Το θύμα ήταν αδελφή της συζύγου του, με την οποία είχε χωρίσει και μετά την δολοφονία που διέπραξε την απήγαγε και την βίασε.

Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα, οι υπεύθυνοι των φυλακών, του ζήτησαν να τους πει από τι θα ήθελε να αποτελείται το τελευταίο γεύμα που θα είχε και η απάντηση που έλαβαν ήταν η εξής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - βόμβα: Εκτός ημιτελικού η Κατερίνα Δαλάκα;

3 καυτερά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, ένα σάντουιτς με ψητό βοδεινό κρέας και σος, ένα σάντουιτς με ψάρι, χοντροκομένες τηγανιτές πατάτες, όνιον ρινγκς, μηλόπιτα και ένα μιλκσέικ.

Η πολιτεία της Τζόρτζια συνήθως ικανοποιεί ανάλογες επιθυμίες, ενώ άλλες βάζουν οικονομικό όριο, π.χ 40 δολάρια, ενώ άλλες, όπως το Τέξας επιτρέπουν στους θανατοποινίτες να ζητήσουν πράγματα που μπορούν να μαγειρευτούν μέσα στην φυλακή, μόνο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share