Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Ο 30χρονος θα αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι των γονιών του!

Είναι οριστικό...

23 Μαΐου 2018 19:54
ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Ο 30χρονος θα αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι των γονιών του!

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος... Και η πιο οδυνηρή ράβδος είναι αυτή της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, είναι τυφλή και δεν κάνει διακρίσεις. Θα τους δικάσει όλους και κανείς δεν θα γλιτώσει από τη μήνιν της...

Έτσι θα συμβεί και με τον 30χρονο Μάικλ Ροτόντο ο οποίος διέπραξε το... έγκλημα να μην αποχωρίζεται το σπίτι των γονιών του. Είδαν και απόειδαν οι άνθρωποι και του έκαναν μήνυση, μπας και ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα, αλλά έπρεπε να περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Η οποία έπεσε σαν... πέλεκυς στο κεφάλι του Μάικλ που άκουσε με τα αυτιά του τον δικαστή να τον προστάζει να φύγει από το σπίτι. Κουράστηκε ο άνθρωπος με αυτή την... πρωτότυπη απόφαση και αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που είχε, προχώρησε στην ετυμηγορία.

Στο δικαστήριο, ο 30χρονος παραδέχθηκε ότι δεν πληρώνει λογαριασμούς, δεν βοηθάει στις δουλειές και δεν κινητοποιείται για να βρει δικό του σπίτι. Εμφανίστηκε ωστόσο πολύ καλά προετοιμασμένος, έχοντας αναλάβει ο ίδιος την εκπροσώπησή του, με τον δικαστή να τον επαινεί για την έρευνα που είχε κάνει πριν εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ιστορία γνωρίζει ο TUS και πανέξυπνος είναι! Η παγίδα για τα... Κατεχόμενα είναι αλλού!

Όλα καλά, λοιπόν; Νομίζετε... Δεν πρέπει να χαίρονται οι γονείς μετά από μια τέτοια μεγάλη δικαστική νίκη, γιατί η χαρά τους θα είναι εφήμερη. Ο γιος τους, καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο, ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες ότι θα ασκήσει έφεση επί της απόφασης!

Συνεχίζεται το σίριαλ, λοιπόν...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share