Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φώναξε την αστυνομία γιατί τον ακουλουθούσε ένα... γουρούνι!

Διαβάστε αναλυτικά...

21 Μαΐου 2018 18:52
Φώναξε την αστυνομία γιατί τον ακουλουθούσε ένα... γουρούνι!

Μία από τις πιο παράξενες κλήσεις στην ιστορία, έλαβε του τμήμα του North Ridgeville στο Οχάιο, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας τύπος ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας, επειδή τον παρακολουθούσε ένα γουρούνι.

Αμέσως, ο υπεύθυνος που σήκωσε το τηλέφωνο σκέφτηκε οτι είχε να κάνει με μεθυσμένο, ο οποίος γύριζε από κάποιο μπαρ της περιοχής, όμως η εκτίμηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε.

Όταν το περιπολικό έφτασε εκεί, το πλήρωμά του όχι απλά διαπίστωσε πως ο τύπος αυτός ήταν απολύτως νηφάλιος, αλλά υπήρχε και ένα γουρούνι που τον είχε πάρει από πίσω.

Με τα πολλά, κατάφερε να το βάλει στο περιπολικό και να πάει σε ένα καταφύγιο, ενώ τρεις ώρες αργότερα παραδόθηκε στον κάτοχό του, από τον οποίο το είχε σκάσει.

Το κορυφαίο στην όλη υπόθεση είναι πως το περιστατικό αυτό, το δημοσιοποίησε η ίδια η αστυνομία στο Facebook, τρολάροντας ουσιαστικά τον εαυτό της στην τελευταία παράγραφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

«Επίσης, θα αναφέρουμε την ειρωνεία του να υπάρχει ένα γουρούνι σε ένα περιπολικό, έτσι ώστε όποιος ετοιμάζεται να το πει ως αστείο, να τον προλάβουμε».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share