Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βασιλικός γάμος: Πουλούν 400 δολάρια στο eBay την μπομπονιέρα του Χάρι και της Μέγκαν! (Photos)

Ήταν αναμενόμενο!

21 Μαΐου 2018 11:55
Βασιλικός γάμος: Πουλούν 400 δολάρια στο eBay την μπομπονιέρα του Χάρι και της Μέγκαν! (Photos)

Μόλις δύο μέρες έχουν περάσει από τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και ήδη στο eBay βρίσκονται προς πώληση τα δώρα που έδωσε το ζευγάρι στους 2.640 καλεσμένους που βρέθηκαν στο κάστρο του Γουίνδσορ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

Κι όμως τώρα μπορεί όποιος θέλει να αποκτήσει την τσάντα από καμβά με τα αρχικά γράμματα της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τα δωράκια που περιείχε αυτή μέσα.

Βέβαια για να την αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, καθώς οι τιμές που «παίζουν» είναι 400 δολάρια και πάνω.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν σκοπό εκ των προτέρων να «δημοπρατήσουν» το δώρο που πήραν από το γάμο και φρόντισαν να βγάλουν φωτογραφία την τσάντα έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία πως είναι αυθεντική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε πρωταγωνιστής από τα "Ίχνη"!

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Daily Mail στο eBay έχουν γίνει τουλάχιστον 25 καταχωρίσεις με την γαμήλια «μπομπονιέρα», η οποία ξεκινά από 420 δολάρια για όλο το δώρο και από 25 δολάρια για μεμονωμένα τα δωράκια που περιείχε η τσάντα από καμβά.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share