Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο-σοκ: Μικρά παιδιά κάθονται και παίζουν πάνω σε πύθωνα!

Απλά δεν υπάρχει!

16 Μαΐου 2018 18:00
Βίντεο-σοκ: Μικρά παιδιά κάθονται και παίζουν πάνω σε πύθωνα!

Είναι απορίας άξιο πώς κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο αναίσθητοι...

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που απεικονίζει δύο κοριτσάκια προσχολικής ηλικίας να κάθονται και να παίζουν στην ράχη ενός πύθωνα μήκους πέντε μέτρων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Σουμάτρα, του μεγαλύτερου από τα περίπου 18.000 νησιά που αποτελούν έδαφος της Ινδονησίας, ενώ το τεράστιο ερπετό βρίσκεται στην αυλή σπιτιού, προσπαθώντας να χωνέψει το θήραμα που μόλις είχε καταναλώσει.

Τα σοκαριστικά πλάνα έτυχαν μεγάλης αποδοχής στο διαδίκτυο, με πολλούς να κατακρίνουν την επιλογή της μητέρας να αφήσει εκτεθειμένα σε τέτοιο κίνδυνο τα δύο μικρά κορίτσια.

Σημειώνεται πως αν και οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδη φίδια, εντούτοις έχουν αποδειχθεί πολλάκις θανατηφόρα για τους ανθρώπους, καθώς τυλίγονται γύρω από τα θύματά τους, προκαλώντας ασφυξία και εν τέλει τον θάνατο.

Κατά καιρούς, έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά εξαφανίσεων αγροτών ή κατοίκων της υπαίθρου, με πολλούς να κάνουν λόγο για επιθέσεις από πύθωνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Facebook έκανε... restart! Ποια προφίλ διέγραψε;

Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα, που απαντάται κατά κόρον στις ζούγκλες τις νοτιοανατολικής Ασίας, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιθετικά είδη πύθωνα παγκοσμίως, με το μήκος του να φτάνει ως και τα 8 μέτρα και σε βάρος τα 120-150 κιλά, ενώ μπορεί να επιτεθεί ακόμα και σε θηράματα βάρους 250 κιλών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share