Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: 20χρονη πούλησε την παρθενιά της για 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει επιχειρηματίας!

Αν είσαι φιλόδοξος...

30 Απριλίου 2018 16:26
Αδιανόητο: 20χρονη πούλησε την παρθενιά της για 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει επιχειρηματίας!

Η Γιασμίν θέλει να γίνει επιχειρηματίας. Είναι Ρουμάνα και σπουδάζει στο Παρίσι. Φιλόδοξη και αποφασιστική αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί την παρθενιά της για να μαζέψει τα λεφτά!

Έβαλε λοιπόν μια αγγελία στη γνωστή ιστοσελίδα Cinderella Escorts, στον τομέα «παρθενιά», όπου διάφορες κοπέλες πουλούν την παρθενιά τους έναντι κάποιου αξιοσέβαστου ποσού. Αμέσως οι πλειοδότες, μόλις είδαν το παρουσιαστικό της, άρχισαν να δίνουν προσφορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή!

Στο τέλος τρεις ήταν εκείνοι που θα διεκδικούσαν την παρθενιά της. Ένας DJ από το Λος Άντζελες, ένας κτηματομεσίτης από το Μόναχο και ένα «χρυσό παιδί» της wall street, ο οποίος μάλιστα και κέρδισε.

«Πέρασα υπέροχα. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου, με πρόσεχε και τώρα μάλιστα κάνουμε και σχέδια για το μέλλον μας. Θέλω να ανοίξω δική μου επιχείρηση και να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και με αυτά τα λεφτά θα το κάνω. Δεν είμαι καμία πόρνη και προέρχομαι από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια στη Ρουμανία.» Είπε η Γιασμίν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Πάντως το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ δεν αποτελεί ρεκόρ για τις παρθενιές στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το ρεκόρ το διατηρεί μια κοπέλα που λέγεται Γκιζέλ η οποία έχασε την παρθενιά της έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έδωσε ένας επιχειρηματίας από το Άμπου Ντάμπι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share