Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι μπορεί να σημαίνουν όνειρα που σίγουρα όλοι έχουμε δει!

Όλα όσα δεν γνωρίζατε!

19 Απριλίου 2018 17:10
Τι μπορεί να σημαίνουν όνειρα που σίγουρα όλοι έχουμε δει!

Και ποιος από εμάς δεν έχει δει σε όνειρο ότι τον κυνηγάνε ή ότι πέφτει από ένα ύψος και λίγο πριν ακουμπήσει κάτω ξυπνάει.

Είναι άγνωστο αν τα όνειρα μπορούν να έχουν προφητικά όνειρα, αλλά το σίγουρο είναι πως τα όνειρα μας κάτι σημαίνουν και μπορούν να μας πουν πολλά για τις σκέψεις και τη ζωή μας. Τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπουμε πολύ συχνά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Αυτοκτόνησε παρουσιαστής!

Απώλεια δοντιών

Αν ονειρευτείς πως σου πέφτουν τα δόντια, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νιώθεις καταπιεσμένος ή ότι σε ελέγχουν κατά κάποιο τρόπο.

Επίσης ένα όνειρο στο οποίο σου πέφτουν τα δόντια μπορεί να σημαίνει ότι είπες κάτι που δεν έπρεπε και έχεις τύψεις για αυτό. Αυτό μπορεί να είναι ένα κουτσομπολιό, μία κακία ή ένα μυστικό που δεν έπρεπε να αποκαλύψεις.

Σεξ

Αν ονειρευτείς πως κάνεις σεξ με τον ή την σύντροφο σου, τότε αυτό σημαίνει πως έχετε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ σας.

Αν πάλι ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο, τότε, ίσως, οι “φυσικές ανάγκες” σου, σου “χτυπάνε την πόρτα”.

Σε περίπτωση που ο άνθρωπος με τον οποίο κάνεις σεξ είναι πρωην σου, τότε, προφανώς, σημαίνει πως δεν τον/την έχεις ξεπεράσει και σου είναι δύσκολο να προχωρήσεις παρακάτω.

Πτώση

Τα, γνωστά σε όλους μας, όνειρα ότι πέφτουμε μπορεί να σημαίνουν πως νιώθουμε ότι στη ζωή μας κάτι έιναι εκτός του ελέγχου μας.

Σ’ αυτά τα όνειρα είναι πολύ σημαντικό το background. Αν μπορείς να θυμηθείς το περιβάλλον γύρω σου όταν έπεφτες, τότε μπορεί να έχεις ακόμα περισσότερα στοιχεία για την αιτία αυτού του ονείρου.

Αν πέφτοντας πλησιάζεις τον πάτο, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως, όντως, έχεις φτάσει σε ένα τέλμα στη ζωή σου ή στο τέλος κάποιας κατάστασης ή ότι έχει συμβεί κάποια μεγάλη αλλαγή.

Πτήση

Σχεδόν, όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε δει πως πετάμε. Όχι με αεροπλάνο – κανονικά σαν τον Σούπερμαν. Ένα όνειρο “πτήσης” μας δίνει σήμα πως έχουμε την ανάγκη να απελευθερώσουμε την πίεση της καθημερινότητας απο μέσα μας.

Όνειρο στο οποίο κρυβόμαστε

Όταν βλέπουμε όνειρα στα οποία κρυβόμαστε τότε, πολύ πιθανό είναι να έχουμε ανάγκη προστασία ή υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μας που θέλουμε να “θωρακίσουμε” απ’ τον έξω κόσμο.

Όνειρο στο οποίο πηδάς

Όταν κάνεις άλμα σε κάποιο όνειρο, τότε αυτό δείχνει την προθυμία σου να κάνεις κάτι για το οποίο είσαι ενθουσιασμένος ή αποτυπώνει τη χαρά που ένιωσες ξεπερνώντας ένα εμπόδιο.

Αν, όμως, πηδάς πάνω από κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει κακό, π.χ. λάβα, αυτό υποδηλώνει άγχος για κάτι που πέρασε ή για κάτι που έρχεται.

Γύμνια

Αν ονειρευτείς πως είσαι γυμνός, τότε αυτό μπορεί να δηλώνει μία αίσθηση ανεπάρκειας ως προς την επίτευξη ενός στόχου και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό έγκλημα: Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε μπροστά στον 15χρονο γιο τους!

Κυνηγητό

Αν κάποιος σε κυνηγάει στα όνειρα σου, τότε, μάλλον, προσπαθείς ν’ αποφύγεις κάτι που έχει προκύψει στη ζωή σου. Το ν’ αναγνωρίσεις αυτόν που σε κυνηγούσε μπορεί να πει πολλά για τη βαθύτερη αιτία του ονείρου.

Θάνατος

Ο θάνατος στα όνειρα μας, παρά τα όσα λέγονται, δεν έχει προφητικό χαρακτήρα. Το να έρθουμε αντιμέτωποι με τον θάνατο στον ύπνο μας έχει να κάνει περισσότερο με μία εκτίμηση των πραγμάτων που είτε είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε πίσω μας είτε όχι.

Πηγή: ipop.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share