Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γιατί οι υπάλληλοι της Amazon αναγκάζονται να ουρούν σε μπουκάλια;

18 Απριλίου 2018 17:24
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γιατί οι υπάλληλοι της Amazon αναγκάζονται να ουρούν σε μπουκάλια;

Οι υπάλληλοι της αποθήκης της Amazon στη Μεγάλη Βρετανία αναγκάζονται να ουρούν σε… μπουκάλια από φόβο μήπως τα συχνά διαλείμματα για να πάνε στην τουαλέτα τους κοστίσουν τη δουλειά τους.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος James Bloodworth, ο οποίος δούλεψε ως υποτιθέμενος υπάλληλος για ένα διάστημα στην αποθήκη, σύμφωνα με το CNET.

O Bloodworth εργάστηκε στην αποθήκη του Staffordshire ενώ έγραφε ένα βιβλίο για τους χαμηλούς μισθούς στη Βρετανία. Όπως διαπίστωσε οι επισκέψεις στις τουαλέτες ήταν σπάνιες καθώς ορισμένοι υπάλληλοι βρίσκονταν αρκετούς ορόφους μακριά από την κοντινότερη τουαλέτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Έξαλλη η Αθηνά με το Νίκο! Η κατηγορία για στρατηγική και η απάντησή της! (video)

Έτσι, σύμφωνα με τον Bloodworth, εν μέσω φιλόδοξων στόχων και αυστηρών διαλειμμάτων, πολλοί υπάλληλοι αναγκάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα, χρησιμοποιώντας μπουκάλια αντί για την τουαλέτα.

Ξεχωριστή έρευνα που έγινε σε 241 βρετανικές αποθήκες αποκάλυψε ότι τα 3/4 των υπαλλήλων φοβόντουσαν να κάνουν επιπλέον διάλειμμα για τουαλέτα. Ένας από αυτούς απάντησε ότι τα διαλείμματα είναι πολύ αυστηρά.

«Αν θες να πας να πάρεις κάτι να πιεις δεν προλαβαίνεις να πας και τουαλέτα. Αν αργήσεις 2 λεπτά τότε τρως παρατήρηση. Στις πέντε παρατηρήσεις απολύεσαι», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας υπάλληλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Το "στημένο" αγώνισμα, η ομάδα που χάνει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Η Amazon σε σχόλιό της στο CNET αρνείται τις παραπάνω αποκαλύψεις διαβεβαιώνοντας ότι παρέχει ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον και φροντίζει την εύκολη πρόσβαση στις τουαλέτες. Συμπληρώνει δε ότι υποστηρίζει τους ανθρώπους που δεν πιάνουν εύκολα τους στόχους βοηθώντας τους να βελτιωθούν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share