Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκυλάκια μας δίνουν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και μας φτιάχνουν τη μέρα! (video)

27 Μαρτίου 2018 13:43
Σκυλάκια μας δίνουν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και μας φτιάχνουν τη μέρα! (video)

Πόσες φορές έχεις δει τον σκύλο σου να χαμογελάει; Εντάξει, μπορεί να μη σου χαμογελάει ακριβώς, να σου δείχνει απλώς τα δόντια του αλλά όπως κι αν έχει το θέαμα είναι ξεκαρδιστικό!

Τελικά τα σκυλάκια χαμογελούν; Κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια με σκύλους και γάτες σε αστεία στιγμιότυπα που δεν μπορείς παρά να γελάσεις με αυτά τα μουτράκια. “Πέσαμε” λοιπόν, πάνω σε ένα τέτοιο βίντεο και ήταν αρκετό για να μας φτιάξει τη μέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ξέχασαν τελείως: Ο έρημος τάφος είναι αγαπημένου Έλληνα στο Α' Νεκροταφείο! Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ολοκληρωθεί!

Αυτά τα σκυλάκια χαμογελούν κι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια τους από πάνω τους!

Τα σκυλάκια χαμογελούν ή θέλουν απλώς να μας στείλουν ένα άλλο μήνυμα;

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που ο σκύλος του σου δείχνει τα δόντια του. Αλλά τι πραγματικά σημαίνει; Είναι χαμόγελο, επιθετικότητα ή ενοχή;
Όταν ένας σκύλος δείχνει τα δόντια του, χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος για να επικοινωνήσει μαζί σου. Και είναι σημαντικό να καταλάβεις τι θέλει να σου πει!

Τι περισσότερες φορές ο σκύλος σου δείχνει τα δόντια του για να στου στείλει ένα σαφές μήνυμα να σταματήσεις! Είναι σαν να σου λέει “θα χρησιμοποιήσω τα δόντια μου αν δεν σταματήσεις” ενώ φυσικά σπάνια θα το κάνει πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Πολλές φορές, ο σκύλος μπορεί να εκφράζει τη γκρίνια του επειδή δεν του δίνεις τη λιχουδιά που θέλει ενώ άλλες φορές δείχνει επιθετικότητα.
Κι αυτή η επιθετικότητα μπορεί να οφείλεται είτε επειδή θέλει να προστατεύσει κάτι είτε λόγω φόβου.

Υπάρχουν φορές, όμως, που ο σκύλος δείχνει τα δόντια του για να δηλώσει ενοχή. Αν για παράδειγμα έκανε μια “ζημιά” και γνωρίζει ότι αυτό που έκανε ήταν κακό, μόλις τον επιπλήξεις θα δείξει τα δόντια του και θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί!

Και τότε είναι που δεν μπορείς να υποκύψεις και τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share