Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Katy Perry φίλησε παρθένο! - Η απίστευτη αντίδραση του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

16 Μαρτίου 2018 10:08
 Η Katy Perry φίλησε παρθένο! - Η απίστευτη αντίδραση του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

He kissed a girl but he didn't like it".Ο έφηβος δήλωσε παλαιών αρχών, που δεν ήθελε να σπαταλήσει έτσι το πρώτο του φιλί.

Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry 'παραπλάνησε' έφηβο διαγωνιζόμενο στο American Idol, ώστε να του κλέψει το πρώτο του φιλί και όλα αυτά με τις κάμερες να γράφουν. Ωστόσο, η κριτής του talent show δεν περίμενε όλα όσα θα επακολουθούσαν. Ο 20χρονος παρθένος δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κίνηση της και τόνισε πως αν τον ρωτούσε, εκείνος θα αρνούνταν ένα φιλί στο στόμα από την διάσημη τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή! Οι ακυρώσεις και οι αντικατάσταση...

"Δουλεύω σε ταμείο και μου αρέσει πολύ, γιατί στη δουλειά μου συναντώ πολλά όμορφα κορίτσια και κανένα δεν μπορεί να φύγει χωρίς να με χαιρετίσει". Με αυτά τα λόγια ο 20χρονος Μπέντζαμιν Γκλέιζ όταν παρουσιάστηκε στους κριτές του αμερικάνικου σόου που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Όταν ο Λάιονελ Ρίτσι τον ρώτησε ωστόσο αν έχει φιλήσει κορίτσι και αν του άρεσε, δανειζόμενος το στίχο του hit της Katy Perry, εκείνος απάντησε όχι. "Δεν έχω υπάρξει ακόμη σε σχέση και άρα δεν έχω φιλήσει κορίτσι".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες Τα νεύρα της Σπυροπούλου, το κάρφωμα της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα!

Τότε ήταν που η Katy Perry τον κάλεσε να πλησιάσει τους κριτές για να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο. Ο διαγωνιζόμενος υπάκουσε, ωστόσο εκείνη τον "ξεγέλασε" και του έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. "Ήθελα να φυλάξω το πρώτο μου φιλί για την πρώτη μου σχέση. Ήθελα να είναι ιδιαίτερο" σχολίασε εκείνος δυσαρεστημένος στους New York Times. "Ξέρω πως πολλοί θα ήταν ενθουσιασμένοι. Όμως εγώ μεγάλωσα σε συντηρητική οικογένεια και ένιωσα άβολα" σχολίασε.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Οι αντιδράσεις στο περιστατικό πολλές, μέσα από τα social media, με αρκετούς να σχολιάζουν πως αν στη θέση της τραγουδίστρια ήταν ένας άνδρας που επιχειρούσε το ίδιο σε ένα κορίτσι, όλοι θα έσπευδαν να καταδικάσουν το γεγονός.

Πηγή: news247.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share