Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Περίεργα πράγματα που δεν γνώριζες για τους αφαλούς!

23 Φεβρουαρίου 2018 16:04
Περίεργα πράγματα που δεν γνώριζες για τους αφαλούς!

Αλήθεια πόσα γνωρίζεις για αυτό το μικρό “σημαδάκι”, γ’ αυτήν την “κουκκίδα” που έχεις στην κοιλιά σου; Για τον αφαλό σου λέμε και μάλλον είναι πολλά αυτά που δεν ξέρεις!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται με τον αφαλό σου, με αυτό το “σημάδι” που έχεις από τότε που γεννήθηκες; Υπάρχουν μερικά απίθανα facts που σίγουρα θέλεις να ξέρεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Δεν έχουν όλοι αφαλό!

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αφαλό! Πρόκειται για κάτι που σπάνιο αλλά συμβαίνει. Και το μοντέλο Karolina Kurkova είναι ένας από αυτούς! Παράλληλα, μερικά θηλαστικά δεν έχουν αφαλό αλλά τα αγαπημένα μας δελφίνια έχουν!

Τεχνικά, πρόκειται για την πρώτη μας “γρατζουνιά”

Ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστικό μπορεί να φαίνεται για πολλούς, ο αφαλός είναι τεχνικά μια ουλή. Δημιουργείται όταν ο ομφάλιος λώρος, μέσω του οποίου τροφοδοτείται το μωρό μέσα στη μήτρα, κόβεται και συνδέεται μετά τη γέννηση.

Ο κάθε αφαλός είναι μοναδικός!

Όπως το δακτυλικό αποτύπωμα, έτσι και ο αφαλός είναι μοναδικός!

Οι περισσότεροι ξεκινούν ως “εξωτερικοί”

Οι περισσότεροι αφαλοί ξεκινούν ως εξωτερικοί και στη συνέχεια είναι εσωτερικοί. Μόνο το 10% των ανθρώπων έχουν εξωτερικά τον αφαλό τους κι αν είσαι μέσα σε αυτούς είσαι μάλλον ξεχωριστός!

Οι “εξωτερικοί” αφαλοί είναι λιγότερο ελκυστικοί

Σύμφωνα με τις έρευνες οι εξωτερικοί αφαλοί είναι λιγότερο ελκυστικοί! Τι να πούμε κι εμείς τώρα…Προτιμήσεις είναι αυτές!

Και με το piercing στην κοιλιά τι γίνεται;

Όσο ελκυστικό κι αν φαίνεται, το piercing στην κοιλιά θέλει πολύ χρόνο για να επουλωθεί! Συγκεκριμένα θέλει από 6 με 12 μήνες κι αν δεν το φροντίζεις τότε μπορεί να πάθεις σοβαρή μόλυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Survivor 2: Ο δεύτερος επώνυμος άντρας που μπαίνει στο παιχνίδι! Ο πιο περιζήτητος εργένης...

Είναι ερωτογενής ζώνη!

Η αυξημένη ευαισθησία γύρω απ’ την περιοχή εντάσσει τον αφαλό στις ερωτογενείς ζώνες. Ο ψυχολόγος leon F.Seltzer εξηγεί ότι σε μια γυναίκα θεωρείται ελκυστικό ενώ αναδεικνύει την ομορφιά και τη γονιμότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο η απλή έκθεση της περιοχής της κοιλιάς μπορεί να αναστατώσει!

Πηγή: ipop.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share