Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με αυτή την εμφάνιση πρωθυπουργού... δείτε πως εμφανίστηκε σε επίσημο ταξίδι!

23 Φεβρουαρίου 2018 09:24
Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με αυτή την εμφάνιση πρωθυπουργού... δείτε πως εμφανίστηκε σε επίσημο ταξίδι!

Παραδοσιακό ινδικό παλτό έως το γόνατο (sherwani) συνδυασμένο με το παραδοσιακό ινδικό παντελόνι (churidar) για τον Τζάστιν Τριντό και τους γιους του ή πολύχρωμα σάρι με σαλβάρι για την Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό και την κόρη της: οι ενδυματολογικές επιλογές του Καναδού πρωθυπουργού και της οικογένειάς του και η διπλωματία… της μόδας που προκρίνει σε αυτό το ταξίδι του στην Ινδία προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

«Η φωτογράφηση μόδας του Τζάστιν Τριντό μάλλον διακόπηκε από την επίσημη επίσκεψή του» σχολίασε με σκωπτική διάθεση η Καναδή δημοσιογράφος Κάθριν Κέιτς στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Τριντό βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Ινδία εδώ και μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, συνηθίζει να επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις του παραδοσιακά ενδύματα, ακολουθώντας τους ενδυματολογικούς κανόνες κάθε περιοχής της χώρας, όπου συναντάται και φυσικά φωτογραφίζεται με πολιτικούς αξιωματούχους.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τη συνάντηση της οικογένειας Τριντό, ντυμένης με πολύχρωμες ινδικές ενδυμασίες, με τον πρωταγωνιστή του Bollywood Σαρούκ Καν, που είχε επιλέξει να ντυθεί στα δυτικά πρότυπα, βρέθηκαν στο στόχαστρο των χρηστών του Διαδικτύου στον Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share