Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιάπωνες έφτιαξαν είδος μπανάνας που τρώγεται χωρίς καθάρισμα, με τη φλούδα!

21 Φεβρουαρίου 2018 20:02
Ιάπωνες έφτιαξαν είδος μπανάνας που τρώγεται χωρίς καθάρισμα, με τη φλούδα!

Μετά τα αβοκάντο χωρίς κουκούτσι, τώρα έρχονται και οι μπανάνες που τρώγονται ολόκληρες.

Σε περίπτωση που κάποιος βαριόταν να καθαρίσει το εν λόγω φρούτο, μπορεί να πανηγυρίσει: Ιάπωνες έφτιαξαν μπανάνες που τρώγονται μαζί με τη φλούδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά είναι τα ερωτικά μηνύματα της 44χρονης προς τον γιατρό! Τι έστειλε στην σύζυγό του;

Η γιαπωνέζικη φάρμα D&T, που χρησιμοποίησε μέθοδο κατάψυξης, κατάφερε να καλλιεργήσει μπανάνες που έχουν πιο μαλακή, εύπεπτη φλούδα. «Δημιουργήθηκαν έπειτα από έρευνα που είχε κάνει ο Σετσούζο Τανάκα για καιρό, ως χόμπι, ο οποίος ήθελε να μπορεί να φάει μία μπανάνα νόστιμη και ασφαλή. Ο κόσμος μπορεί να φάει τη φλούδα γιατί καλλιεργούνται χωρίς χημικά», ανέφερε η εταιρεία στον Guardian.

Οσοι αγοράζουν τις μπανάνες Mongee, όπως ονομάστηκε αυτό το είδος, θα πρέπει να περιμένουν να εμφανιστούν μικρές καφέ κηλίδες στη φλούδα, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορούν να τη φάνε ολόκληρη, χωρίς να την καθαρίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επίδομα 80 ευρώ το μήνα! Ποιοι το δικαιούνται;

Στη γιαπωνέζικη ιστοσελίδα SoraNews24 έκαναν τη δοκιμή και κατέληξαν ότι είναι εύκολο να φάει κάποιος τη φλούδα, καθώς είναι πιο λεπτή σε σύγκριση με τις κανονικές μπανάνες, ενώ δεν έχει ιδιαίτερη γεύση σε σύγκριση με το πόσο γλυκό είναι έτσι κι αλλιώς το φρούτο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share