Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπος: Μήνυσαν τον φωτογράφο του γάμου τους γιατί φωτογράφιζε μόνο τα οπίσθια των παράνυφων (Photos)

20 Φεβρουαρίου 2018 16:09
Έπος: Μήνυσαν τον φωτογράφο του γάμου τους γιατί φωτογράφιζε μόνο τα οπίσθια των παράνυφων (Photos)

Να βγάλει ένα πιο ανεπιτήδευτο και αυθόρμητο αποτέλεσμα φαίνεται να ήθελε αυτός ο φωτογράφος γάμων, πράγμα που δεν άρεσε κανένα στο ζευγάρι που τον προσέλαβε.


Κι όμως oι φωτογραφίες του Ντέιβιντ ήταν τόσο κακές που το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να του κάνει μήνυση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ζευγάρι, η 1 στις 3 φωτογραφίες που έβγαλε συνολικά ο Ντέιβιντ ήταν θολές, ενώ στις περισσότερες δεν απεικονίζεται το ζευγάρι, αλλά οι... παράνυμφες.

Ο φωτογράφος γάμων έβγαλε 96 φωτογραφίες με τις παράνυμφες και οι περισσότερες έκαναν ζουμ σε ακατάλληλα μέρη, όπως τα οπίσθιά τους και το στήθος τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άγριος καυγάς της Ειρήνης Λαγούδη με τον φίλο της και τον αδελφό του την ημέρα που πέθανε! Το ταξίδι των 150.000 ευρώ στο εξωτερικό! (video)

Επίσης η παρωδία δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο φωτογράφος φαίνεται να μην ήθελε με τίποτα να φωτογραφίσει τον γαμπρό, με τον οποίο έβγαλε μόνο 11 λήψεις, σε αντίθεση με την νύφη που οι λήψεις ήταν 70. Βέβαια οι γονείς του πέρασαν τελείως απαρατήρητοι και γι αυτό δεν τους έβγαλε ούτε μία φωτογραφία.

Πάντως από την μεριά του, ο φωτογράφος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως οι φωτογραφίες είναι μουντές λόγω του κακού καιρού, ενώ σε πολλές φαίνονται οι παράνυμφες επειδή το ζευγάρι έκοψε τις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην υπόθεση του Υπάτιου Πατμάνογλου: Του έδωσαν 2,4 εκατ. ευρώ αποζημίωση αλλά αρνήθηκε! Πόσα ζητάει;

«Εβγαλε χιλιάδες φωτογραφίες, εμείς πήραμε 1.636 από τις οποίες οι 559 ήταν θολές. Ο ίδιος είπε μάλιστα πως ήταν κακές», είπε η νύφη, προσθέτοντας πως σε πολλές περιπτώσεις οι φωτογραφίες ήταν τόσο κακές που φαινόταν μόνο τα οπίσθια και το στήθος των καλεσμένων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share