Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μείναμε κόκκαλο! Δείτε τι δώρο έκανε στους καλεσμένους του γάμου του αυτό το ζευγάρι

16 Φεβρουαρίου 2018 09:19
Μείναμε κόκκαλο! Δείτε τι δώρο έκανε στους καλεσμένους του γάμου του αυτό το ζευγάρι

Άφησαν στην άκρη τις παραδόσεις κατά την διάρκεια του γάμου και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να καπνίζουν χασίς!

Οι περισσότερες γαμήλιες τελετές, ειδικά στο εξωτερικό είναι πάνω κάτω οι ίδιες: Το ζευγάρι επιλέγει το μέρος, μαζεύονται φίλοι και συγγενείς, τους ακούνε να ανταλλάζουν όρκους πίστης και στη συνέχεια πηγαίνουν στο πάρτι, όπου πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο, μέχρι πρωίας...

Η Ντάνι Γκριν και ο Ζακ Γουάλτον όμως, είπαν να κάνουν κάτι διαφορετικό... Κάτι που θα ικανοποιήσει πρώτα τις δικές τους προτιμήσεις και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε αφού στο τέλος, όλοι πέρασαν καλά...

Τι έκαναν; Είχαν ως κεντρικό θέμα του γάμου τους την κάνναβη. Ναι, καλά διαβάσατε την κάνναβη, αφού και οι δύο καπνίζουν νόμιμα το συγκεκριμένο φυτό, το οποίο τους βοηθάει να απαλύνουν οι πόνοι από τις σοβαρές παθήσεις που τους ταλαιπωρούν. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε η Ντάνι η κάνναβη ήταν αυτή που τους έφερε κοντά...

«Γνωριστήκαμε από έναν κοινό φίλοι. Όταν έμαθε οτι μετακομίζω στο Σα Ντιέγκο του Όκλαντ μου είπε να συναντήσω τον Ζακ, ο οποίος λατρεύει και αυτός την κάνναβη. Έτσι ήρθαμε κοντά και εν τέλει παντρευτήκαμε», εξομολογήθηκε στην Telegraph η Ντάνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Όταν λοιπόν αποφάσισαν να παντρευτούν, σκέφτηκαν να αφήσουν τα παραδοσιακά πράγματα και ότι και αν κάνουν να έχει σχέση με την αγαπημένη τους συνήθεια. Έτσι, το γλυκό είναι φτιαγμένο με κάνναβη, τα λουλούδια είχαν από ένα κομμάτι του συγκεκριμένου φυτού, ενώ το δώρο που έπαιρνε κάθε καλεσμένος φεύγοντας ήταν ένα πακετάκι που περιείχε μερικά γραμμάρια χασίς.

Μάλιστα, αντί για το ανοιχτό μπαρ που συνηθίζεται σε τέτοιες εκδηλώσεις υπήρχε ένα που αντί για ποτέ σου έδινε συσκευασίες των δύο γραμμαρίων κάνναβης, τα οποία οι 70 καλεσμένοι κάπνιζαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

«Έβλεπες ανθρώπους 70 και 80 ετών να δοκιμάζουν για πρώτη φορά και είναι χαρούμενοι», είπε η Ντάνι, η οποία δουλεύει σε φάρμες καλλιέργειας κάνναβης και έλαβε μεγάλες ποσότητες ως δωρεά για την εκδήλωση. Κάτι που ήταν αναγκαίο, καθώς η αξία της συνολικής ποσότητας που υπήρχε στην εκδήλωση ήταν 6-7.000 ευρώ και αντιστοιχούσαν 70 γραμμάρια σε κάθε καλεσμένο.

Όπως φαντάζεστε, από αυτά ελάχιστα έμειναν, τα οποία καταναλώθηκαν στο after party που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κατέληξε το ζευγάρι μαζί με κάποιους φίλους τους.




 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share