Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαθητής φόρεσε βερμούδα και κοντομάνικο στον χιονιά και έγινε Viral!

13 Φεβρουαρίου 2018 21:51
Μαθητής φόρεσε βερμούδα και κοντομάνικο στον χιονιά και έγινε Viral!

Η θερμοκρασία των -8 βαθμών δεν πτόησαν τον νεαρό από το να φορέσει την βερμούδα και κοντομάνικο σε ένα χιονισμένο περιβάλλον.

Η εξήγηση που μπορεί να δώσει κάποιος βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία είναι η εξής...

Είτε ο νεαρός έχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα, είτε ήθελε οπωσδήποτε να φορέσει τα συγκεκριμένα ρούχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα; Διάσημοι ή Μαχητές; (Βίντεο)

Δεν μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο, βλέποντας έναν πιτσιρικά να πηγαίνει στο σχολείο με βερμούδα και κοντομάνικο, την ώρα που έξω χιόνιζε και η θερμοκρασία ήταν στο -8.

Μάλιστα το φοβερό είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο επίσημο λογαριασμό του σχολείου, με αποτέλεσμα να γίνει viral χάρη στο θάρρος του.

Σίγουρα η εικόνα αυτή προκαλεί εντύπωση και... κρυάδες, όμως για μία καθηγήτρια δεν είναι και τόσο ξένη: «Ας αναπληρώτρια καθηγήτρια, πάντα σοκάρομαι από τον αριθμό των παικτών που φοράνε βερμούδες στα μέσα του χειμώνα».

Ένας άλλος πάντως, ευχήθηκε η μητέρα του νεαρού να μην έχει Twitter, προκειμένου να μην δει τον... κανακάρη της. Μόνο που η απάντηση που έλαβε δεν ήταν αυτή που περίμενε, έστω και αν κατά πάσα πιθανότητα η κυρία αυτή δεν ήταν η πραγματική μητέρα του πρωταγωνιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την σημερινή ασυλία!

Πηγή:gazzetta

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share