Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βγήκε έξω, τα ήπιε και ξύπνησε χωρίς μνήμη!

10 Φεβρουαρίου 2018 17:06
Βγήκε έξω, τα ήπιε και ξύπνησε χωρίς μνήμη!

O 26χρονος Ντουέιν Τόμσον ζει αυτές τις ημέρες το δικό του Hangover, καθώς η περιπέτειά του θυμίζει αρκετά την συγκεκριμένη ταινία.

ΟΚ, οι περισσότεροι έχουμε ξυπνήσει τουλάχιστον ένα πρωινό με πονοκέφαλο από τα ποτά και έχουμε κάποια κενά σχετικά με το τί είχαμε κάνει το προηγούμενο βράδυ. Όμως ο Ντουέιντ Τόμσον το παρακάνε μάλλον, καθώς όταν άνοιξε τα μάτια του, διαπίστωσε πως το ένα κομμάτι από το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού χεριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο: Έφυγε γνωστός ποδοσφαιριστής στα 36 του χρόνια!

Ο 26χρονος από το Λέστερ λοιπόν, είχε βγει με τους φίλους του έξω για φαγητό, αλλά η μνήμη του σταματάει στις 22:30, καθώς από εκεί και πέρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Απλά ξύπνησε και διαπίστωσε οτι ήταν γεμάτος αίματα, καθώς το πάνω μέρος ενός δαχτυλου του, έλειπε.

«Με ρωτάνε συνέχεια τι έγινε με το δάχτυλό μου και του απαντάω πως δεν ξέρω. Νιώθω χαζός που δίνω τέτοια απάντηση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν αυτό που λέμε μεγάλη βραδιά. Πήγαμε να φάμε έξω με την κοπέλα μου και κάποιους φίλους της, αλλά δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό. Περνούσαμε ωραία και είχα πιει μερικά ποτέ. Τίποτα ασυνήθιστο».

Όσο για την τελευταία του ανάμνηση; «Θυμάμαι οτι κατά τις 22:30 βγάλαμε μία φωτογραφία. Μετά τίποτα. Κενό. Το πως κατέληξα έτσι, είναι ένα μυστήριο. Είναι σαν πήδηξα στο χρόνο. Είναι πολύ τρομακτικό να ξυπνάς και να βλέπεις πως σου λείπει ένα κομμάτι από το δάχτυλο. Θέλω να μου πουν τι έγινε, αλλά κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει».

Φυσικά πήγε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να του τραβηχτεί το δέρμα από το πάνω μέρος, προκειμένου να καλύψει την πληγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη των αρχών για το κινητό της 44χρονης που θα σας «παγώσει»

Όταν πήγε στην αστυνομία, ζητώντας τους να ψάξουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, η απάντηση που έλαβε ήταν οτι επειδή είχαν περάσει κάποιες μέρες, ήταν δύσκολο να βρουν τα απαιτούμενα πλάνα.

Πηγή:gazzetta.plus

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share