Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Πολάκης ως... πράκτορας του FBI! Πως σας φαίνεται;Χαμός στο Facebook!

6 Φεβρουαρίου 2018 21:45
Ο Πολάκης ως... πράκτορας του FBI! Πως σας φαίνεται;Χαμός στο Facebook!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «προειδοποιεί» τον Ανδρέα Λοβέρδο για την υπόθεση Novartis ότι βρίσκεται... πίσω του - Αναφορά και στον Άδωνι Γεωργιάδη
Σε νέο παραλήρημα κατά των πολιτικών του αντιπάλων κατέφυγε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και φράσεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του υπουργού μίας κυβέρνησης, με αφορμή τη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Άδωνης Γεωργιάδης τοποθετείται για το σκάνδαλο Novartis: Είναι λογικό υπουργοί να γνωρίζουν τις καταθέσεις μαρτύρων;


Ο Παύλος Πολάκης με μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρεται τόσο στον Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και στον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσιάζοντας όλα τα ονόματα των πρώην υπουργών και πρωθυπουργών που περιέχει η δικογραφία, προδικάζοντας την έρευνα της Δικαιοσύνης για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Ο κ. Πολάκης παρουσιάζει τον εαυτό του ως... ειδικό πράκτορα του FBI και... προειδοποιεί τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι βρίσκεται... πίσω του!

Δείτε τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μίνι "καύσωνας" στην καρδιά του χειμώνα! Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Δεν φαντάζεστε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία!

Πηγή:Πρωτο Θέμα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share