Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτογράφος αποφάσισε να αδυνατίσει μελλόνυμφο ζευγάρι και ξεσηκώνει το διαδίκτυο! (Photos)

19 Ιανουαρίου 2018 17:11
Φωτογράφος αποφάσισε να αδυνατίσει μελλόνυμφο ζευγάρι και ξεσηκώνει το διαδίκτυο! (Photos)

Οταν ποζάρεις στις φωτογραφίες του αρραβώνα σου θέλεις να είσαι στα καλύτερά σου και να φαίνεται πόσο πολύ αγαπημένο ζευγάρι είσαι με τον αγαπημένο σου.

Αραγε αυτό δίνει το δικαίωμα στον φωτογράφο που απαθανατίζει την σημαντική αυτή στιγμή να σε «πειράξει» με το photoshop και να σε κάνει να μοιάζεις με κάποια άλλη;

Για την Katie Liepold η απάντηση είναι κατηγορηματικά αρνητική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Αυτό είναι το πρώτο αγώνισμα που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα!

Η μέλλουσα νύφη από το Οχάιο βίωσε μια ταπεινωτική και προσβλητική εμπειρία, όπως αναφέρει η ίδια, όταν ο φωτογράφος που προσέλαβε για τον αρραβώνα της αδυνάτισε με photoshop το ζευγάρι.

Η Κatie Liepold σημειώνει πως ποτέ της δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από τον φωτογράφο και το αποτέλεσμα όχι μόνο την σόκαρε, αλλά της χάλασε και την χαρά της σημαντικής αυτής στιγμής.

Οπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η διαφορά του πριν και του μετά είναι μεγάλη. Και σίγουρα δεν ήταν απαραίτητη καθώς η γυναίκα αυτή δεν ζήτησε να της γίνει photoshop.

H ιστορία όμως αυτή της γυναίκας δεν σταματάει εδώ. Μέρες αργότερα, η Katie βρήκε κάτι που την έκανε να νιώσει ακόμα πιο θυμωμένη. Σε μια σελίδα στο Facebook που ονομάζεται Northeast Ohio Professional Wedding Professionals, ο φωτογράφος είχε μιλήσει πολύ άσχημα για το μελλόνυμφο ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 9 Πράγματα που αρέσουν σε κάθε άντρα όταν είναι σε σχέση! Το 7ο είναι απαράδεκτο...

Μάλιστα τους αποκάλεσε «νοσηρό παχύσαρκο ζευγάρι» και ήταν αναμενόμενο ότι κάτι τέτοιο θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

H Katie Liepold αρνήθηκε να πληρώσει τον φωτογράφο και ζητά πίσω την προκαταβολή που της έδωσε.

Πηγή: bovary.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share