Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Ραγδαίες αλλαγές στον τρόπο που βλέπατε πορνό! Η αλλαγή που δεν θα αρέσει σε κανέναν...

16 Ιανουαρίου 2018 11:02
Ξεχάστε όσα ξέρατε: Ραγδαίες αλλαγές στον τρόπο που βλέπατε πορνό! Η αλλαγή που δεν θα αρέσει σε κανέναν...

Από την ημέρα που το ίντερνετ μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μας, η παρακολούθηση πορνό έγινε εύκολο, καθώς ο καθένας σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται μπορεί να διαλέξει όποιο site θέλει και να απολαύσει την αγαπημένη του ερωτική ταινία.

Σε μερικούς μήνες όμως όλα θα αλλάξουν, με αφετηρία την Μεγάλη Βρετανία. Οι ενδιαφερόμενοι πλέον θα πρέπει να μπαίνουν στον ιστότοπο της επιθυμίας τους και να πιστοποιούν την ηλικία τους. Ότι είναι δηλαδή ενήλικες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάντε μασάζ με οδοντόκρεμα στο πέος σας αμέσως μετά την "πράξη" και η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει μια για πάντα! (video)

Και μπορεί να νομίζετε πως θα μπορούσατε εύκολα να ξεγελάσετε τα site, όμως δεν είναι έτσι. Η διαδικασία θα γίνεται ως εξής θα πετάγεται ένα παράθυρο στο οποίο θα πατάς ναι, στο ότι είσαι ενήλικος και μετά θα πρέπει να στέλνεις είτε το διαβατήριο σου είτε το κινητό σου για να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, ο οποίος θα ανοίγει μετά από διασταύρωση στοιχείων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."


Μάλιστα όποιο site δεν τηρεί τους κανόνες θα έρχεται και ένα βαρβάτο πρόστιμο, το οποίο στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα το ξεκινήσει το Απρίλιο, θα είναι στις 250.000 λίρες.

Σύμφωνα με τις φήμες, σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες αυτή την τακτική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share