Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάνει μάσκα προσώπου με το αίμα της περιόδου της και ξεσηκώνει τους χρήστες του διαδικτύου! (video)

12 Ιανουαρίου 2018 14:50
Κάνει μάσκα προσώπου με το αίμα της περιόδου της και ξεσηκώνει τους χρήστες του διαδικτύου! (video)

Αυτοαποκαλείτε «Η μάγισσα του αίματος» και έχει αποφασίσει να σπάσει κάθε ταμπού που υπάρχει γύρω από την περίοδο!

Πως θα το κάνει αυτό; Μα φυσικά κάνοντας μια μάσκα προσώπου και σώματος με τα υγρά της εμμηνόρροιας.

Η Γιασμίνα Τζεντ,μάζεψε το αίμα της και με ένα τελετουργικό ζωγράφισε το πρόσωπο της και το λαιμό της . Αποφάσισε μάλιστα να κυκλοφορήσει και ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την όλη διαδικασία. Ενώ δεν δίστασε να δώσει και την απάντηση σε όσους την χαρακτήρισαν ψυχικά διαταραγμένη, ισχυρίζοντας πως ποτέ δεν ένιωσε καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας των Εξαρχείων που θα σου σερβίρει τα καλύτερα κεμπάπ Φλωρίνης!

«Αυτό ήταν ένα ιερό τελετουργικό για την επανασύνδεση με το σώμα μου. Ως γυναίκες, είμαστε βαθιά αποσυνδεδεμένες από τα σώματά μας εξαιτίας της κοινωνικής ντροπής» δήλωσε η Τζέιντ. «Αποφάσισα να βάλω το αίμα σε όλο το πρόσωπό μου και να το δοκιμάσω για να ανακτήσω αυτό το μέρος του σώματός μου. Μέσα από το τελετουργικό της ζωγραφικής στο πρόσωπό μου, εμβαθύνω το δεσμό με το σώμα μου. Ένιωσα αυτή την απίστευτη αγάπη για τον εαυτό μου που δεν είχα βιώσει ποτέ πριν».

Η Γιασμίνα πιστεύει ότι οι εμμηνορροϊκοί κύκλοι είναι γεμάτοι ντροπή στη σύγχρονη κοινωνία και εξακολουθούν να θεωρούνται ως μυστικά του «γυναικείου κόσμου».


Ισχυρίζεται πλέον πως οι γυναίκες δεν πρέπει να κρύβονται και να χειρίζονται την περίοδο τους ιδιωτικά. Αλλά πως μπορεί να είναι και κάτι μαγικό. Όσον αφορά τα σχόλια των επικριτών, λέει πως δεν την «πιάνουν» καθώς ισοδυναμούν με τα θετικά σχόλια και με την υποστήριξη που δέχεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι βρήκε ο ιατροδικαστής στον λάρυγγα της 44χρονης που ρίχνει "φως" στην υπόθεση;

«Υπάρχει μεγάλο ταμπού γύρω από αυτόν τον φυσικό κύκλο. Παρουσιάζοντάς το δημόσια, νομίζω πως δείχνει ότι δεν είναι κακό να νιώθεις συνδεδεμένος με αυτό» δήλωσε η Τζέιντ. «Το να τιμάς τον εαυτό σου, εκεί βρίσκεται η αληθινή δύναμη, οπότε όταν αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι τόσο ταμπού, τότε βιώνεις τη ζωή. Καλώ τις γυναίκες να βρουν τους δικούς τους τρόπους με τη δύναμη του αίματος. Διαθέτει ισχυρή ενέργεια και ιστορία με μαγεία. Το αίμα είναι μια πολύ δημιουργική ενέργεια, αλλά είναι και ζωή. Αν δεν αιμορραγούσαμε, δε θα υπήρχε ζω ή».

Η Γιασμίνα είπε επίσης, πως η πνευματική της αφύπνιση έγινε μετά από μαι «νευρική κατάρρευση» που υπέστη. Αφότου μετακόμισε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, έγινε ευπρόσδεκτη στον κόσμο της θεραπείας και άρχισε να οργανώνει εργαστήρια για να βοηθήσει άλλες γυναίκες να «ανακτήσουν τη θεότητα της θηλυκότητας».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share