Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Πούτιν είναι «αθάνατος»: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Ρώσο πρόεδρο επέστρεψαν!

8 Δεκεμβρίου 2017 14:41
Ο Πούτιν είναι «αθάνατος»: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Ρώσο πρόεδρο επέστρεψαν!

Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα θέσει για τέταρτη φορά υποψηφιότητα στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2018 και σύμφωνα με σχετική έρευνα της εφημερίδας Kommersant, το 63,8% των ψηφοφόρων έχει δηλώσει στις δημοσκοπήσεις ότι και πάλι θα του δώσει την ψήφο του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γράμματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στους γονείς της μέσα από την φυλακή!


Αν ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου κερδίσει τις εκλογές θα κυβερνά την Ρωσία μέχρι το 2024, γεγονός που πυροδότησε ξανά τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κατά καιρούς γραφεί για τον Πούτιν και τον θέλουν έναν «αθάνατο ταξιδιώτη στο χρόνο»! Όταν θα ολοκληρώσει και την τέταρτη προεδρική του θητεία ο Ρώσος πρόεδρος θα είναι 71 ετών και θα έχει γίνει ο δεύτερος μακροβιότερος ηγέτης της χώρας, μετά τον Στάλιν, που παρέμεινε στην εξουσία επί 29 έτη!



Όμως, η μάλλον αγέραστη επιδερμίδα του σε συνδυασμό με την καλή φυσική του κατάσταση δημιούργησε το περασμένο έτος τις θεωρίες συνωμοσίας, που υποστηρίζουν πως ο πρώην πράκτορας της KGB δεν γερνά ποτέ... Οι υποστηρικτές της παραπάνω θεωρίας έχουν συγκεντρώσει φωτογραφίες από σωσίες του Πούτιν από το 1920 μέχρι το 1941 και επιμένουν σθεναρά ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, «ένα μυθικό πλάσμα που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα με την 27χρονη στην Πρέβεζα: Η αποκάλυψη των ψυχιάτρων που ανατρέπει τα δεδομένα!

Μόλις ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του στην προεδρία οι θεωρίες πως είναι αθάνατος επανήλθαν στο προσκήνιο και μάλιστα, δημιουργήθηκε στο Twitter και το σχετικό hashtag #Putin is immortal (Ο Πούτιν είναι αθάνατος). Πάντως, ίσως οι σχετικές θεωρίες να ενδυναμώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο ισχυρός Πούτιν επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο στην Αγία Πετρούπολη, που πειραματίζεται για να κατασκευάσει το χάπι της νεότητας.

Πηγή: protothema.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share