Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι άλλο θα δούμε: Τρελή στην Βρετανία παντρεύτηκε πολυέλαιο αλλά το απατά με ένα... κηροπήγιο! (Photos)

6 Δεκεμβρίου 2017 10:16
Τι άλλο θα δούμε: Τρελή στην Βρετανία παντρεύτηκε πολυέλαιο αλλά το απατά με ένα... κηροπήγιο! (Photos)

Η Αμάντα Λίμπερτι δεν είναι μία φυσιολογική γυναίκα σαν όλες τις άλλες, καθώς είχε τόσο μεγάλη αγάπη για το πολυέλαιό της που αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί.

Τον «γνώρισε» πριν 12 μήνες στο eBay και όπως λέει η ίδια ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» καθώς δεν άργησε να επισημοποιηθεί η σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ροζ βίντεο και η ατζέντα που ανατρέπει την υπόθεση: Θρίλερ με την αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!

Ο πολυέλαιος κοστίζει 400 λίρες και συχνά η Αμάντα τον φιλά και τον αγκαλιάζει ασταμάτητα, δείχνοντας έτσι την αγάπη της στον αρραβωνιαστικό της.

Βέβαια, σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμάντα δεν του είναι απολύτως πιστή, καθώς τα βράδια η ίδια προτιμά να κοιμάται έχοντας στο πλάι της ένα κηροπήγιο με το όνομα Τζούελ.

Ο λόγος είναι πως έλκεται σεξουαλικά από το συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς ανήκει στην κατηγορία των Objectum Sexual.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια έκανε την πρόταση αρραβώνων ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έδωσε το όνομα Λουβιέρ στη... σύντροφό της από το όνομα του κηροπηγείου που ζωντανεύει στην ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στο Άστρος Κυνουρίας: Πατριός βίαζε, κρεμούσε ανάποδα σε κοτέτσι και έβγαζε τα δόντια από την κόρη της συντρόφου του! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Πάντως, η ίδια έχει κάνει συλλογή από πολυελαίους, ενώ έχει ταξιδέψει 6 φορές από την Βρετανία προς την Αμερική για να βρει ιδιαίτερα κομμάτια.

«Κανένας πολυέλαιος δεν ζηλεύει τον άλλον. Γνωρίζουν όλα πως τα αγαπώ για την διαφορετική τους προσωπικότητα».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share