Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ζευγάρι» τρίο από δύο άντρες και μια γυναίκα θέλουν να υιοθετήσει παιδιά! (Photos)

21 Νοεμβρίου 2017 15:17
«Ζευγάρι» τρίο από δύο άντρες και μια γυναίκα θέλουν να υιοθετήσει παιδιά! (Photos)

Ένα «τρίο» που αποτελείται από δύο παντρεμένους άνδρες και μια γυναίκα, σκέφτονται να υιοθετήσουν παιδιά μαζί.

Ο 38χρονος Chris και ο 28χρονος Matt Brandt από τη Νέα Υόρκη, είναι μαζί εδώ και οκτώ χρόνια.

Πριν από δύο χρόνια προσκάλεσαν και την 28χρονη Cait Earnest στη σχέση τους, από τότε που τη γνώρισαν σε μια εφαρμογή γνωριμιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο χειμώνας έφτασε στην Αττική: Μαγευτικό βίντεο από την χιονοθύελλα στην Πάρνηθα!

Ο Chris, ο οποίος είναι αμφιφυλόφιλος, είπε ότι πρότεινε στον Matt να συμπεριλάβει στη σχέση τους μια γυναίκα επειδή δεν είχε ποτέ καμία σεξουαλική εμπειρία με γυναίκες.

Ο Matt ήταν αρχικά αρνητικός με την ιδέα αυτή, αλλά σύντομα αποφάσισε να το δοκιμάσει και το ζευγάρι συναντήθηκε με την Cait.

Το τρίο ζει σήμερα μαζί σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και λένε ότι η σχέση τους είναι καλύτερη από ποτέ – παρά τους καυγάδες για το ποιος θα κοιμηθεί πού στο κρεβάτι.

Ακόμα και ο παππούς του Matt εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ασυνήθιστη σχέση και συχνά ρωτά πότε έχουν σκοπό να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Η Cait είπε στο The Sun: “Όταν συναντάω κάποιον σε ένα μπαρ, του λέω συνήθως ‘Γεια, είμαι η Cait και αυτά είναι τα δύο αγόρια μου.’ Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν αν αστειεύομαι.”

Μιλώντας για τη σεξουαλική ζωή του «τρίου», η Cait είπε: “Δεν είχα συνευρεθεί ποτέ μαζί με δύο άτομα την ίδια στιγμή. Έχεις να κάνεις με διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά θα έλεγα ότι είναι μια πολύ διασκεδαστική σεξουαλική ζωή.”

Η Cait και ο Chris λένε ότι είναι αμφιφυλόφιλοι, ενώ ο Matt ορίζει τον εαυτό του ως ομοφυλόφιλο, δηλαδή προτιμά τους άνδρες, αλλά είναι ανοικτός και στις γυναίκες.

“Πιστεύω ότι ανανεώθηκα από τότε που είχα σεξουαλική εμπειρία με μια γυναίκα. Είναι απλώς ένα άλλο σώμα, μια άλλη ψυχή, μια ξεχωριστή σύνδεση..,” είπε ο Chris.

Αλλά ο Matt είπε ότι είναι ευχαριστημένοι που ζουν αυτή τη στιγμή με τα σκυλιά τους.

Πηγή: trelokouneli.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share