Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ένα... γουρούνι «έκοβε βόλτες» στην Πολιτεία! (Photo)

19 Νοεμβρίου 2017 20:35
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ένα... γουρούνι «έκοβε βόλτες» στην Πολιτεία! (Photo)

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι κάτοικοι της Πολιτείας στην οδό Παλαιολόγου που βγήκαν μια βόλτα μετά τη βροχή:

Ένα... γουρούνι βρισκόταν «αδέσποτο» στην περιοχή τους και κυκλοφορούσε ανενόχλητο σε δρόμους, πεζοδρόμια και πάρκα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

Αμέσως προσπάθησαν, με μεγάλη ευαισθησία, να το πιάσουν, κάτι που όμως αποδείχτηκε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το άκακο ζώο ήταν αρκετά μεγαλόσωμο και... παιχνιδιάρικο και επουδενί δεν ήθελε να «συλληφθεί».

Χρειάστηκε μάλιστα να επιστρατευτεί η αστυνομία, το δασαρχείο αλλά και ο δήμος, ώστε να κατορθώσει τελικά ένας αντιδήμαρχος να περάσει ένα σκοινί από το λαιμό και την κοιλιά του και να το «τιθασεύσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Νοεμβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» στα αισθηματικά τους;

Το ζώο οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο, ενώ όπως πληροφορείται το protothema.gr, αργά το απόγευμα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του ζώου, που δήλωσε ότι το άτακτο γουρουνάκι το είχε σκάσει, προφανώς για να... ξεσκάσει!

Δείτε καρέ - καρέ το γουρουνάκι να κόβει τις βόλτες του στην Πολιτεία και πώς τελικά κατόρθωσαν να το πιάσουν και να το σώσουν από κάποιο τροχαίο ή άλλο κίνδυνο που μπορεί να το απειλούσε...

Πηγή: protothema.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share