Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιες selfies; Οι plandids είναι το νέο trend!

16 Οκτωβρίου 2017 15:10
Ποιες selfies; Οι plandids είναι το νέο trend!

Οι selfies φωτογραφίες σε λίγο καιρό θα αποτελούν κάτι παρωχημένο στο Instagram. Η νέα τάση θέλει τις φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες αλλιώς και το trend λέγεται plandids!

Την ώρα που η δημοτικότητα του Instagram μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο με τους χρήστες της υπηρεσίας να αυξάνονται με ταχύτατο ρυθμό, μια νέα τάση στον τρόπο που βγαίνουν οι φωτογραφλιες αρχίζει να εμφανίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! (video)

Την θέση των περιβόητων selfies που κατέκλυσαν τα social media έρχονται να πάρουν σιγά σιγά οι plandids και απ΄ ότι φαίνεται τα selfie sticks θα μπουν στο συρτάρι.

Τι είναι όμως αυτό; Είναι κάτι που σίγουρα θα ευνοήσει αυτούς που δεν θέλουν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Ο όρος «plandid» προέρχεται από τις λέξεις «planned candid» που σημαίνει σχεδιασμένο ενσταντανέ) και είναι ολοένα και συχνότερο φαινόμενο στο Instagram.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο "κορίτσαρος" έπαιξε σε ρόλο πασίγνωστης ελληνικής σειράς ως πιτσιρίκα! (photos)

Ο όρος αναφέρεται στην περίπτωση εκείνη που κάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε πως κάποιος μας βγάζει φωτογραφία- αν και μόλις του είπαμε «βγάλε με μία φωτογραφία»- και θέλουμε να δείξουμε ότι είναι αυθόρμητη.

Δείτε μερικά παραδείγματα:

Κάτι σαν τις ελληνικές παπαράτσι φωτογραφίες, όπου δήθεν οι γνωστοί της ελληνικής σόουμπιζ δεν γνωρίζουν ότι τους παίρνουν φωτογραφία.

Πηγή: bovary.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share