Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μοντέλο έκανε κατά λάθος live μετάδοση στο Instagram την ώρα που έκανε... έρωτα με το αγόρι της! (video)

12 Οκτωβρίου 2017 12:52
Μοντέλο έκανε κατά λάθος live μετάδοση στο Instagram την ώρα που έκανε... έρωτα με το αγόρι της! (video)

Μία ατυχής στιγμή που θα θυμάται για πάντα είχε το μοντέλο Κρίστεν Χάντσερ, η οποία έκανε κατά λάθος ζωντανή μετάδοση την ώρα που έκανε σεξ με το αγόρι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά: Εποχιακό επίδομα πάνω από 900 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η Κρίστεν την ώρα που βρισκόταν σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο της πάτησε το κουμπί του live streaming στο instagram χωρίς να το καταλάβει, με αποτέλεσμα 14.000 χρήστες που την ακολουθούν να ακούσουν κάθε λεπτομέρεια από ότι γινόταν στο δωμάτιό της.


Η ζωντανή μετάδοση διήρκησε τρία λεπτά, αλλά κανείς δεν είδε τι ακριβώς συνέβη, καθώς η κάμερα κοιτούσε από την αντίθετη πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Η απίστευτη κίνηση του Μαυρίδη στην ομάδα του, τα ζογκλερικά στο δύσκολο αγώνισμα και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση! (videos)



«Για όποιον είδε το live μου, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, δεν ήταν κάτι εσκεμμένο. Διαγράψτε το από το μυαλό σας. Αυτό που έγινε στο live μου ήταν κατά λάθος και το κατάλαβα 3 λεπτά μετά, αλλά 14.000 άνθρωποι το είδαν. Συγγνώμη!Ήταν κάτι ντροπιαστικό», ανέφερε το μοντέλο, το οποίο έχει συνολικά στο λογαριασμό της σχεδόν 4 εκατ. ακολούθους.


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share