Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Έκανε μήνυση στους γονείς του για... το όνομα που του έδωσαν!

4 Οκτωβρίου 2017 12:50
Απίστευτο: Έκανε μήνυση στους γονείς του για... το όνομα που του έδωσαν!

Μήνυση στους γονείς του αποφάσισε να κάνει ένας 17χρονος από την Αμερική, για το όνομα το οποίο επέλεξαν να του δώσουν.

Ο 17χρονος Gaylord Williams, μήνυσε τους γονείς του Dave και Caro Williams, καθώς όπως ισχυρίζεται το όνομα που του έδωσαν είχε ως αποτέλεσμα να υποφέρει στην ζωή του και να πέσει πολλές φορές θύμα bullying.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον αέρα σε πτήση της Ryanair! Σηκώθηκαν αεροσκάφη της Αεροπορίας!

Ο ίδιο μάλιστα, αποκάλυψε πως προέκυψε από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. «Μου έχουν πει αρκετές φορές πως ήμουν, ένα ατύχημα και κατέστρεψα την ζωή τους. Μάλιστα ο πατέρας μου σε κατάσταση μέθης, δεν δίστασε να μου πει πως μου έδωσαν αυτό το όνομα επίτηδες» δήλωσε στο δικαστήριο.

Ο Gaylord,αντιμετωπίζει αρκετά ψυχολογικά προβλήματα λόγω του ονόματος του, ενώ έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε διάφορες κλινικές. Στο παρελθόν, προσπάθησε πολλές φορές να πάρει την άδεια τους για να αλλάξει όνομα, ωστόσο εκείνοι το αρνήθηκαν.

Τελικά βρήκε το θάρρος να τους κάνει μήνυση. «Η ζωή μου είναι μίζερη, δεν βλέπω την ώρα να κλείσω τα 18 και να αλλάξω όνομα χωρίς την έγκριση τους» συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Εδώ ήταν το μπουντρούμι που είχαν φυλακισμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη! (photos)

Οι γονείς του αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται πως απλά τον ονόμασαν έτσι επειδή τους άρεσε αυτό το όνομα.

Κάθε χρόνο στην Αμερική δεν είναι λίγα τα παιδιά που κάνουν μήνυση στους γονείς τους για διάφορους λόγους, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος το κάνει για τον συγκεκριμένο λόγο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share