Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φυντάνι της επιχειρηματικότητας πουλάει... αέρα κοπανιστό από τον Όλυμπο σε τουρίστες! (photo+video)

23 Σεπτεμβρίου 2017 11:35
Φυντάνι της επιχειρηματικότητας πουλάει... αέρα κοπανιστό από τον Όλυμπο σε τουρίστες! (photo+video)

Η ανάπτυξη έρχεται όπως η πρώτη δροσιά του φθινοπώρου. Ελληνική εταιρία πρωτοτυπεί και σχεδιάζει να πουλήσει στους ξένους καθάριο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αέρα.

Πόσοι από εσάς έχουν βρεθεί ένα χειμωνιάτικο κυριακάτικο πρωινό να χαζολογάτε στο facebook χαζεύοντας καλοκαιρινές φωτογραφίες σας και αναπολώντας το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά; Μπόλικοι φανταζόμαστε! Πόσοι από εσάς εύχεστε να πάρετε, έστω και για μια στιγμή, μια μυτιά από το θερινό, αλατισμένο μελτέμι; Κανείς θα είναι η λογική απάντηση και θα χετε και δίκιο, άλλα εσείς αγαπητοί μου φίλοι δεν είστε ΞΕΝΟΙ. Στον παράγοντα της νοσταλγίας του αλλοδαπού τουρίστα έδωσαν βάση στο greekoxygen.com και είχαν την φαεινή ιδέα να συλλέξουν και να τος πουλήσουν αγνό, αμόλυντο, συσκευασμένο ελληνικό αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νυχτοπερπατήματα για την Δούκισσα Νομικού στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης! Η τρυφερή φωτογραφία από τα χεράκια του Δημήτρη Θεοδωρίδη…

Στο διαφημιστικό της Greek Oxygen βλέπουμε όλα τα κλισέ της Ελλάδας (εκτός από την χωριάτικη σαλάτα) όπως θάλασσα, αρχαίο θέατρο και γενικότερα τα κλασσικά πράγματα θα θελε κάποιος τουρίστας να εντυπώσει στην μνήμη του μετά από επίσκεψη στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - δώρο 916 ευρώ για χιλιάδες Έλληνες! Δείτε ποιοι θα το πάρουν

Το plot twist όμως βρίσκεται στο τέλος της διαφήμισης, εκεί που ο δημιουργός της καταλήγει στο ότι ok καλά όλα αυτά, άλλα το καλύτερο πολιτιστικό προϊόν που μπορεί κάποιος να κρατήσει σαν σουβενίρ από την χώρα είναι ο ελληνικός (κοπανιστός;) αέρας, άποψη αρκετά μηδενιστική αν ζητάτε την γνώμη μας. Στο facebook αυτής της καινοτόμας εταιρίας βρήκαμε και μια φωτογραφία από συλλογή ορεινού αέρα από τον Όλυμπο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share