Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H πιο περίεργη έκκληση στο διαδίκτυο: Για ποιο λόγο αναζητείται το ζευγάρι της φωτογραφίας;

22 Σεπτεμβρίου 2017 17:11
H πιο περίεργη έκκληση στο διαδίκτυο: Για ποιο λόγο αναζητείται το ζευγάρι της φωτογραφίας;

Έκκληση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει μία καλλιτέχνης από την Αγγλία, προκειμένου να βρεθεί ένα άγνωστο ζευγάρι, το οποίο τράβηξε τυχαία φωτογραφία την ώρα που ο άνδρας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε ένα ειδυλλιακό μέρος στο Ντόρσετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Η Τρέισι Χόλις- Ρόου, 44 ετών, φωτογράφιζε το ειδυλλιακό Durdle Door στο Ντόρσετ, όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του στο πρώτο πλάνο ένα ζευγάρι.

Ο άνδρας, την ώρα που η κοπέλα τραβούσε φωτογραφίες, ξαφνικά γονάτισε και άνοιξε ένα κουτί που περιείχε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Η κοπέλα, φαίνεται σοκαρισμένη, καθώς της ζητά να τον παντρευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Η κυρία Χόλις δεν ήθελε να μείνει άλλο και να καταστρέψει αυτή την τόσο ιδιωτική στιγμή, γι’ αυτό τράβηξε τη φωτογραφία και έφυγε αμέσως. Θέλει, ωστόσο, να μάθει αν η γυναίκα είπε το «ναι» και να τους δείξει τη φωτογραφία της μοναδικής αυτής στιγμής, γι' αυτό και αποφάσισε να απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό τους μέσω των social media.

Η Τρέισι, βρισκόταν σε διακοπές με το σύζυγό της και έγραψε: «Περπατούσαμε με το σύζυγό μου στο παραλιακό μονοπάτι, όταν παρατήρησα έναν άνδρα να γονατίζει. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε το ζευγάρι και σκέφτηκα ότι κάτι ετοιμαζόταν να κάνει, αφού είχε γονατίσει, αλλά στη συνέχεια είδα το δαχτυλίδι στο κουτί. Δεν ήθελα να χαλάσω τη στιγμή, έτσι συνεχίσαμε να περπατάμε, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω αν αποδέχτηκε η κοπέλα την πρόταση γάμου. Ας ελπίσουμε ότι είδαμε μια ευτυχισμένη στιγμή για το ζευγάρι και θα χαρώ πολύ να τους δώσω τη φωτογραφία».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share