Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυστραλία: Σοκ με μυστήριο «πλάσμα» που βρέθηκε στον βυθό! (Photos+video)

21 Σεπτεμβρίου 2017 14:43
Αυστραλία: Σοκ με μυστήριο «πλάσμα» που βρέθηκε στον βυθό! (Photos+video)

Το μυστήριο που περιβάλλει την ανακάλυψη μιας περίεργης μάζας που μοιάζει με σωλήνα στην ακτή της Αυστραλίας φαίνεται ότι έχει λυθεί. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο Τζέι Γουίνκς, ιδιοκτήτης και χειριστής του Abc Scuba Diving Port Douglas, δημοσίευσε φωτογραφίες στο Facebook για την παράξενη συνάντηση που είχε με μια άγνωστη μάζα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Το αστρολογικό δελτίο για την εβδομάδα 25 Σεπτεμβρίου ως και 01 Οκτωβρίου! (video)

“Μπορεί κάποιος να ονομάσει το ροζ αυτό πράγμα;” έγραψε. “Ήταν περίπου 3 μέτρα μήκος και διαμέτρου 100 χιλιοστών”. Η φωτογραφία της ασυνήθιστης ανακάλυψης έγινε γρήγορα viral, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα σκουληκόμορφο θαλάσσιο είδος που ονομάζεται πυρόσωμα. Ωστόσο, μετά από πιο λεπτομερή παρατήρηση και έρευνα, ο Γουίνκς ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο σπάνιο. Η ροζ μάζα δεν ήταν καθόλου πλάσμα, αλλά ένας γιγάντιος σάκος αυγών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλας: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Αθήνα! Οι φωτογραφίες που τους πρόδωσαν!

Σύμφωνα με την Ρεμπέκα Χελμ, βιολόγο στο Ωκεανογραφικό Ίδρυμα Woods Hole στη Μασαχουσέτη, οι φωτεινές ροζ κουκκίδες που είναι διατεταγμένες σε γραμμές γύρω από τον σωλήνα είναι στην πραγματικότητα τα αυγά καλαμαριών. “Αυτές οι μάζες αυγών είναι εξαιρετικά σπάνιες”, δήλωσε η Χέλμ. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτοί οι σάκοι αυγών θα μπορούσαν να περιέχουν από 20.000 έως 40.000 μωρά καλαμαριών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share