Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι 5 πιο παράξενες παραιτήσεις υπαλλήλων στην ιστορία! (photos - videos)

1 Σεπτεμβρίου 2017 20:05
Οι 5 πιο παράξενες παραιτήσεις υπαλλήλων στην ιστορία! (photos - videos)

Πολύς κόσμος όταν θεωρήσει ότι η δουλεία του τον έχει κουράσει και δεν τον ευχαριστεί πια, αποφασίζει να παραιτηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι θα κάνεις την αλογοουρά σου να ξεχωρίσει το φθινόπωρο! (photos)

Άλλοι το λένε στους υπεύθυνους τους μια και έξω, ενώ άλλοι περνούν χρόνο σχεδιάζοντας την ιδανική έξοδο.

Σαν τις παραιτήσεις που θα δείτε παρακάτω όμως, το σίγουρο είναι πως δεν έχετε δει ή ακούσει. Πρόκειται για τους επικότερους τρόπους που επέλεξαν υπάλληλοι για να αποχαιρετήσουν τα αφεντικά τους.

Έξυπνοι και καυστικοί στο τελευταίο τους αντίο, θα σας κάνουν να τους παραδεχτείτε.

Τηλεοπτική διαφήμιση:

Η Gwen Dean αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσει το όνειρο της, που ήταν η ίδρυση της προσωπικής της επιχείρησης με μαριονέτες και έτσι, αποφάσισε να ανακοινώσει την παραίτηση της στο αφεντικό, μέσα από την τηλεόραση. Το 2014 λοιπόν, αποχαιρέτησε την παλιά της θέση, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.


Χαρτί τουαλέτας:

Ο εν λόγω υπάλληλος, έγραψε την επιστολή παραίτησης του σε χαρτί τουαλέτας και στη συνέχεια την παρέδωσε στο αφεντικό του. Για να κάνει σαφές ότι επρόκειτο για το συγκεκριμένο υλικό, ζωγράφισε και μια τουαλέτα από δίπλα.

Βίντεο και μουσική:

Η Marina Shifrin εργαζόταν σκληρά για 8 ολόκληρα χρόνια στην παλιά της δουλειά σαν video editor και έτσι, όταν ήρθε η ώρα της παραίτησης της εφάρμοσε της γνώσεις της, δημιουργώντας ένα βίντεο που μιλούσε για την παραίτηση της. Το παρουσίασε στο αφεντικό της με τη συνοδεία μουσικής και χορευτικών κινήσεων.

Παραίτηση στο αεροπλάνο:

Ο αεροσυνοδός Steven Slater, που εργαζόταν για την Jet Blue παραιτήθηκε το 2001 έχοντας αγανακτήσει, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από μια επιβάτη. Έτσι, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε, εκείνος πήρε δυο μπίρες στα χέρια, άνοιξε το διάδρομο αναγκαστικής προσγείωσης και έγινε... μύθος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kendall Jenner - Victoria's Secret: Τι συνέβη και δεν θα συμμετάσχει το γνωστό μοντέλο στο show της εταιρείας; (photo)
Παραίτηση σε ζωντανή μετάδοση:

Το 2014, δημοσιογράφος του Alaskan Tv δήλωσε ότι παραιτείται την ώρα που βρισκόταν στον αέρα των ειδήσεων και στη συνέχεια αφήσει το στούντιο, πετώντας τα χαρτιά της. Η ίδια θέλησε να ακολουθήσει την επιθυμία της και να ασχοληθεί με την προσωπική επιχείρηση κάνναβης που είχε ανοίξει.

Πηγή: E-Radio.gr Lifestyle

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share