Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Έτρωγε burger για ένα χρόνο συνεχόμενα! - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!

8 Αυγούστου 2017 19:37
Απίστευτο: Έτρωγε burger για ένα χρόνο συνεχόμενα! - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!

Ίσως και να κάνει μια από τις πιο αξιοζήλευτες δουλειές.

Ο λόγος για τον Kevin Alexander ο γνωστός Εθνικός Κριτικός Μπέργκερ όπου για την περασμένη χρονιά δουλειά του ήταν να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και να δοκιμάζει το συγκεκριμένο φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για τα μάτια σας και μόνο: Οι δωδεκάδα των πιο σέξι Ελληνίδων ηθοποιών! (Photos)

Το ερώτημα όμως είναι ένα, πως κατάφερε να κρατηθεί in shape την ίδια στιγμή που κατανάλωνε ένα από τα πιο παχυντικά φαγητά στον κόσμο;

Ο Alexander δήλωσε πως συνόδευε τα burgers με σαλάτα και όχι με πατάτες τηγανητές ενώ μοιράστηκε και την χειρότερη στιγμή του στις αρχές αυτού του «tour»: «Δεν κρύβω πως κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ φοβήθηκα πως μπορεί να πεθάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! (Photo)

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως βρισκόμουν στο Κλίβλαντ, την ημέρα που θα γινόταν η παρέλαση προς τιμήν των Cavaliers που κέρδισαν τον τίτλο του ΝΒΑ.

Αυτό σήμαινε πως τα περισσότερα καταστήματα θα ήταν κλειστά, ώστε οι άνθρωποι που εργάζονταν σε αυτά να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα τη σπουδαία επιτυχία, που σηματοδοτούσε και τον πρώτο τίτλο της πόλης σε ομαδικό σπορ από το 1964. Ως εκ τούτου έπρεπε να φάω 9 μπέργκερς σε 6 ώρες προκειμένου να τα προλάβω όλα τα μαγαζιά ανοιχτά.

Αφού έφαγα τα 5 πρώτα σχετικά εύκολα, κατά τη διάρκεια του 6ου το στόμα μου άρχισε να γίνεται ξερό και ένιωσα το αλάτι να κυριαρχεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Προειδοποίηση για αλλαγή του καιρού από Τετάρτη! Τι θα συμβεί γιατί πρέπει να είμαστε προσεχτικοί...

Στο 7ο άρχισα να χάνω την επαφή με την πραγματικότητα. Μέχρι να φάω και το 8ο ανέπνεα μόνο από τη μύτη για να μην κάνω εμετό. Ε, στο 9ο πήγα στην τουαλέτα του Johnny’s Little Bar και έκανα εμετό. Και όχι μόνο αυτό αλλά σκεφτόμουν πως την επόμενη ημέρα θα έπρεπε να κάνω ακριβώς το ίδιο στο Πίτσμπεργκ.

Μόλις γύρισα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου έκανα αυτό που κάθε 35χρονος κριτικός φαγητού κάνει: Ξάπλωσε σε εμβρυακή στάση στο ντους και έβαλα τα κλάματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώληση Epsilon: Πως αντέδρασε ο Φουρθιώτης στο ενδεχόμενο να μείνει άνεργος; (video)

Ο ίδιος μίλησε και για την προετοιμασία πριν ξεκινήσει αυτήν την δουλειά λέγοντας: «Όταν ήμουν σπίτι, και για ένα διάστημα αρκετών εβδομάδων πριν ξεκινήσω, έκανα εντατική γυμναστική και απέφευγα να τρώω κόκκινο κρέας.

Αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής της ζόρικης δουλειάς συνόδευα τα μπέργκερς με σαλάτα και όχι με τηγανητές πατάτες. Απευθύνθηκα επίσης και σε μερικούς άλλους κριτικούς φαγητού που είχαν προβλήματα με το βάρος τους λόγω της δουλειάς τους και τους ζήτησα συμβουλές».

Πηγή: youweekly.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share