Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έψαχνε απεγνωσμένο τον σκύλο της! Μέχρι που μπήκε στο δωμάτιο της κόρης και είδε... αυτό! (photos)

22 Ιουλίου 2017 14:22
Έψαχνε απεγνωσμένο τον σκύλο της! Μέχρι που μπήκε στο δωμάτιο της κόρης και είδε... αυτό! (photos)

Τα ζώα έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους ανθρώπους – ειδικά τα σκυλιά, είναι σαν μέλη της οικογένειας!

Ένα απόγευμα, η Kristin Leigh Rhinehart από το Raleigh, της Βόρειας Καρολίνα, έψαχνε παντού τον σκύλο της, τον Raven, αλλά δεν τον έβρισκε πουθενά. Κάποια στιγμή, μπήκε στο δωμάτιο της μικρής Addison για να ελέγξει αν το παιδί κοιμόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια: Προσοχή σκληρές εικόνες! Τα κορμιά των επιβατών στο τζιπ! Στο "φως" σκληρά ντοκουμέντα!

Καθώς άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου, είδε τον Raven να την κοιτάει από την κούνια του παιδιού της. Ο σκύλος σήκωσε απλά το κεφάλι του για να την κοιτάξει και έπεσε ξανά για ύπνο! Τότε η μητέρα πλησίασε πιο κοντά με τις μύτες των ποδιών της για να διαπιστώσει ότι το μικρό κορίτσι κοιμόταν ήσυχο δίπλα στον προστατευτικό Raven. Η μαμά χάιδεψε τα μαλλιά του μωρού της και τον Raven, καθώς οι δυο τους κοιμόντουσαν κάτω από τα παιδικά σκεπάσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχεις μικρός πέος: Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις για να απολαύσεις ένα παθιασμένο σεξ! (photos)

Η Kristin ήθελε αυτή την αξιολάτρευτη στιγμή να τη μοιραστεί με ολόκληρο τον κόσμο!

«Οι άνθρωποι που λένε ότι “τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία”ποτέ δεν πλήρωσαν για να αποκτήσουν σκυλί. Πριν από δέκα χρόνια υιοθέτησα αυτό το “μικρό παιδί” και συχνά αναρωτιέμαι… ποιος διέσωσε ποιον; Του έδωσα ένα σπίτι, αλλά μου έδωσε πολλά, πολλά περισσότερα…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού από τον Κώστα Λεφάκη! Ποια θα έχουν άκρως ερωτικό Αύγουστο;

Το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή μητέρα στο YouTube έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου. Έγινε αμέσως viral και έχει περίπου 3 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 3 εβδομάδες!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share