Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το πιο "πρόστυχο" πάρκο στον κόσμο: Είναι γεμάτο... πέη και ερωτικά υπονοούμενα! (photos+video)

12 Ιουλίου 2017 09:14
Το πιο

Γλυπτά σε διάφορες στάσεις του σeξ, φαλλοί από μέταλλο και ξύλο και άλλα συναφή θα δει όποιος επισκεφθεί αυτό το θεματικό πάρκο στην Κορέα.

Στο νησί Τζέτζου της νότιας θάλασσας της Κορέας, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές ατραξιόν είναι μια περιοχή που ονομάζεται Love Land (Γη της Αγάπης) και δημιουργήθηκε το 2004, με σκοπό να σπάσει όλα τα ταμπού της τοπικής κοινωνίας γύρω από το σeξ.

Στο Θεματικό Πάρκο της Love Land, οι επισκέπτες βλέπουν μεγάλα γλυπτά τα οποία αφορούν ξεκάθαρα τη διαδικασία της συνουσίας και όλα τα περιφερειακά της. Αγάλματα ανθρώπινων σωμάτων σε ερωτικές περιπτύξεις ή αγάλματα γεννητικών οργάνων, ακόμα και σε τεράστια μεγέθη, είναι τα μόνα εκθέματα που υπάρχουν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα Dukan που υποκλίνονται όλοι οι διαιτολόγοι: Χάνεις 5 κιλά σε 1 εβδομάδα και δεν τα παίρνεις ποτέ ξανά!

Επιπλέον έχουν στηθεί εκεί installations που αναπαριστούν αντίστοιχες σκηνές με κίνηση και ήχο, δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα στους επισκέπτες. Πeη από ξύλο, πeη ρομπότ, πeη από πέτρα και γενικά αντίστοιχα θεάματα, δε φέρουν κανένα αίσθημα ντροπής σε όποιον τα αντικρίζει.

Πρόκειται ουσιαστικά για αγνή πορνογραφία σε μορφή γλυπτών. Όπως φαίνεται η Love Land είναι ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που μπορεί να δει κανείς στο νησί Τζέτζου και αποκαλύπτει το μεγάλο στίγμα γύρω από το σeξ και την ερωτική ικανοποίηση στην τοπική κουλτούρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμια υπόκλιση: Αυτή είναι η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδος! Και δεν φαντάζεστε που βρίσκεται (photos)

Για πολλούς νέους στην Κορέα η συνουσία είναι ένα μεγάλο μυστικό και κάτι για το οποίο δεν πρέπει να γνωρίζουν πληροφορίες, παρά μόνο μετά το γάμο.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω εικόνες από τη Love Land και το ερωτικό της πάρκο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share