Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος που έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο με την καμπάνια της για την... σωστή γραμματική! (Photo & Video)

30 Ιουνίου 2017 11:35
Η Ισπανίδα δημοσιογράφος που έβαλε

Δραστικά μέτρα για τα γραμματικά λάθη που κάνουν αρκετοί Ισπανοί πήρε η δημοσιογράφος Ρομίνα Πάουερ από τη Βαρκελώνη.

Για το λόγο αυτό γύρισε ένα σέξι βίντεο στο οποίο υπό μουσική καταγράφει τα συχνότερα λάθη με τα οποία, όπως είπε εξηγώντας την κίνηση της, είναι «ως εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Περιπέτεια για τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο! Τον έψαχναν από εισπρακτική εταιρεία για... (video)

«Το να γράφετε σωστά είναι σέξι» έγραψε η δημοσιογράφος της La Vanguardia στους περίπου 200.000 φίλους της στο Instagram.

Αν και στο βίντεο απουσιάζουν οι γραμματικοί κανόνες η ίδια εξήγησε ότι προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της σωστής γραμματικής με τις συμπαραδηλώσεις. «Έτσι όταν οι άνθρωποι θα βλεπουν το βίντεο θα αναρωτιούνται "τι κάνει ο παππούς εκεί πίσω;" ή "τι κάνει αυτή η γυναίκα;" και έτσι θα ενδιαφέρονται για τη γραμματική» δήλωσε η Πάουερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξεχάστε τον Χρανιώτη που ξέρατε! Η εντυπωσιακή αλλαγή στο μαλλί του μετά το ριάλιτι!

Η ίδια, πάντως, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της στο Instagram, είναι συνηθισμένη στις σέξι πόζες καθώς το άλμπουμ της έχει αρκετές τέτοιες εικόνες.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share